FOTBAL  »  Superliga  »  BRUNO MORAES A PRIMIT O PROPUNERE DE PRELUNGIRE A CONTRACTULUI

După ce i-au reziliat contractul, i-au făcut o nouă ofertă! Bruno Moraes poate rămîne la Bistriţa

Bruno Moraes
Bruno Moraes

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 decembrie 2010 00:00

Preşedintele grupării Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat că, după ce rezilierea contractului cu atacantul Bruno Moraes s-a făcut de comun acord, jucătorul a primit o nouă ofertă din partea clubului.

 

"Se pare că s-a înţeles greşit această situaţie. Rezilierea contractului cu jucătorul s-a făcut pe cale amiabilă, apoi Bruno Moraes a primit din partea clubului o nouă ofertă. Dacă doreşte, jucătorul poate continua la Gloria până la sfârşitul acestei ediţii de campionat, în aceleaşi condiţii contractuale ca în precedentul angajament, cu opţiune de prelungire din partea clubului la sfârşitul sezonului. Decizia îi aparţine lui Bruno Moraes, este suficient timp, reunirea lotului fiind în 9 ianuarie 2011", a spus Pădureanu pe site-ul oficial al clubului Gloria.

Mediafax

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
gio1
gio1  •  13 Decembrie 2010, 03:11

padureanu cu mandat de aducere la tribunal! Sa raspunda pt transferuri schmenuite!!! LA PARNAIE !!!

star01
star01  •  11 Decembrie 2010, 18:45

ha,ha,ha "padrino"padureanu a auzit ca Jr. ar pleca gratis si acum incearca"sa dreaga busuiocul"!!!...in "b" cu voi blatistilor!!!..acolo va e locul!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează