FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREŞ

După Dan Petrescu, încă un oficial ar putea pleca de la ASA: "După Supercupă voi lua o decizie"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2015 18:38

Bogdan Mara, preşedintele lui ASA, a lămurit lucrurile din jurul vicecampioanei României după ce DNA i-a blocat conturile, iar Dan Petrescu va pleca cel mai probabil în China. Oficialul tîrgmureşenilor a anunţat şi ce variante are clubul pentru înlocuirea "Bursucului".

"Miriuţă şi Gâlcă sînt două variante viabile, dar mai sînt şi alţi 3-4 antrenori cu care am vrea să discutăm dacă Dan va pleca", a spus Bogdan Mara la Digisport.

...despre plecarea sa de la echipă: "Dacă pleacă Dan Petrescu eu voi rămîne la ASA. Cei din conducere ne-au asigurat că lucrurile se vor rezolva. După Supercupă vom discuta clar ce vom face. Acela va fi momentul în care voi decide şi eu ce am de făcut".

...despre jucătorii care au decis să plece de la ASA: "Am vorbit cu jucătorii, le-am explicat noua strategie a clubului. A fost o discuţie individuală cu fiecare jucător şi s-a făcut o reeşalonare a salariilor. Trei jucători n-au acceptat: Bănel Nicoliţă, David Arenas Torres şi Vasile Maftei".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  06 Iulie 2015, 22:34

se alege prafu de asa fura,asa cum era normal

travka
travka  •  06 Iulie 2015, 20:25

inca o echipa tepara care face contracte mari, gen 200.000 de euro salariu pt Petrescu si care nu plateste nimic, reteta insolventei va urma, ca la Petrolu-DInamo-cefura si altele, echipe ce ar trebui retrogradate in liga a 3 a pana isi revin si platesc contractele pe care EI LE SEMNEAZA....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează