FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA 3-1

După Liţă Dumitru, şi fiul cel mare al lui Iordănescu îl face praf pe managerul Stelei: "MM, un parvenit cu calităţi de animatoare!"

Articol de - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 27 noiembrie 2012 22:14

Edi Iordănescu a reacţionat violent la adresa lui Mihai Stoica, oficialul din Ghencea reproşîndu-i că tot comentează în ultima perioadă


După fiecare eşec al Stelei din acest sezon s-a iscat un mare scandal, iar de fiecare dată a fost implicat managerul general al echipei, Mihai Stoica. După înfrîngerea de la Vaslui, MM s-a contrat cu Anghel Iordănescu, după insuccesul din Cupa României, a fost rîndul lui Tudorel Stoica să-l facă praf, iar în urma acelui 1-5 cu Stuttgart, Liţă Dumitru l-a atacat violent.

MM: "Edi are 34 de ani şi n-a realizat nimic"
Insuccesul de la Braşov a provocat o altă polemică. Mihai Stoica l-a luat în vizor pe Edi Iordănescu, cel care comentase la GSP TV în termeni critici tactica, aşezarea şi modul în care Steaua a gîndit meciul cu Stuttgart: "Edi Iordănescu de ce vorbeşte? A fost secund la 4 sau 5 antrenori şi ce a făcut? Are 34 de ani şi nu a realizat nimic. Nu înţeleg cum de îl bagă lumea în seamă. Dacă tot zice că în vremea aia făcea el tot la Steaua, poate ne explică de ce a pierdut Steaua cu 5-0 la Haifa!".

Edi: "Un profitor"
Reacţia lui Edi Iordănescu a fost una violentă: "Acest parvenit al fotbalului românesc continuă să îşi dea cu părerea despre tot şi toate, dar îl înţeleg şi încerc să îl tolerez. El nu încearcă astfel decît să compeseze lipsa unor calităţi reale în domeniul în care activează. Eu sînt la început de carieră, nu ştiu cît voi reuşi în această meserie, mult sau puţin, dar tot ce voi realiza va fi doar pe munca mea şi nu voi profita de munca altor oameni. Aşa cum a făcut el. Trebuie să recunosc că e priceput în a-şi aloca merite, dar are şi calităţi teribile de animatoare, pentru că asta e tot ce face în timpul şi la finalul jocurilor".

Edi: "Stă în poziţia struţului speriat să nu-şi supere şeful!"
"Există totuşi o diferenţă mare între mine şi el. Eu sînt un om cu principii, iar asta m-a făcut ca încă de la vîrsta de 32 de ani, cînd am venit pentru prima oară ca antrenor secund la Steaua, să intru pe poartă cu capul sus şi tot aşa să şi plec. Spre deosebire de el, care pe toată perioada cît a activat acolo a avut poziţia struţului speriat, pentru a nu-şi supăra şeful", a adăugat Iordănescu junior.

"Nu mă voi putea dezice niciodată de Steaua, care va fi mereu în sufletul meu, dar acum mă bucur cu reţinere pentru realizările ei, tocmai din cauza acestui personaj care murdăreşte. Somn uşor, Stoica Mihai!"
Edi Iordănescu

"Îl anunţ ceva pe acest personaj. Lui Gigi Becali, chiar dacă tolerează mai greu anumite lucruri, în final îi plac tot oamenii puternici şi drepţi. Aşa că dacă vrea să îşi păstreze postul, trebuie să facă ceva mai mult decît să fie umil şi să pupe antrenorii la goluri"
Edi Iordănescu

Ce au spus alţii despre MM
Anghel Iordănescu: "Managerul Stelei nu reprezintă interes, din punctul meu de vedere el este mărunţiş. Atît, în rest, cred că trebuie să stea vreo 3-4 vieţi la Steaua ca să poată să realizeze jumătate din cîte am realizat eu acolo timp de 30 de ani"
Liţă Dumitru: "Mihai Stoica e la Steaua pe cumetrii, pe relaţii pentru că altfel n-ar merita să fie acolo. El e nimic şi se apucă să critice oameni precum Iordănescu, Lucescu şi Ion Dumitru. E o ruşine!"
Tudorel Stoica: "În primul rînd, Mihai Stoica să afle că dacă nu exista Steaua '86, actuala echipă nu mai era atît de iubită. În plus, l-am auzit acum vreo 6 ani anunţînd hegemonia Stelei şi de atunci n-am văzut nimic. Mai bine ar tăcea"

Mihai Stoica atacă Dinamo şi Rapid
Despre Ionuţ Negoiţă, unul dintre acţionarii lui Dinamo
"Vorbeşte şi Negoiţă, neterminatul ăla, care e fratele lu' fra-su. Alt personaj care ar trebui să tacă şi să nu mai vorbească de Steaua'"
Despre Marian Rada, antrenorul din Giuleşti
"Cînd arăţi ca Rada şi mai şi vorbeşti de Steaua, mai bine taci. Practic, sîntem la 15 puncte de Betty cea Urîtă cu Pungi de Mega Image sub ochi"

Scandal şi cu fanii braşoveni: "Bă, vă desfiinţaţi!"
Managerul general al Stelei a reacţionat extrem de nervos şi la puţin timp după terminarea partidei de la Braşov. El n-a suportat ironiile unor suporteri ai echipei gazdă şi a început să intre într-un dialog cu ei, după care le-a strigat: "Băi nefericiţilor, o să vă desfiinţaţi anul ăsta! Noi o să fim primii oricum, dar voi n-o să mai existaţi, o să vă desfiinţaţi!".

Dragomir îi critică pe Gardoş şi Chiricheş
Preşedintele Ligii Profesioniste, Dumitru Dragomir, a comentat înfrîngerea Stelei de la Braşov: "Motivul acestei căderi este oboseala, una naturală. Au jucat pe multe fronturi şi au obosit jucătorii. E bine că îi odihneşti pe unii, dar e prost că pierzi omogenitatea echipei. E greu să joci cu rezervele şi să faci punctele ca şi cu titularii. În plus, Chiricheş şi Gardoş fac numai ce vor pe teren ca să le creasca şi lor cota. Dacă Steaua va pierde cu Astra, s-a relansat campionatul".

Amicalele pe Look TV
Postul aparţinînd patronului celor de la CFR Cluj a achiziţionat drepturile de televizare a meciurilor pe care Steaua le va juca în primul cantonament din pauza competiţională. În stagiul de pregătire de la Marbella, Spania, steliştii pot juca printre altele cu Dinamo Kiev, Spartak Moscova, ŢSKA Moscova, Rubin Kazan, Anji Mahacikala, Dnepr, Ludogoreţ, FC Basel, Dundee United, Sparta Praga, Rosenborg sau Nordsjaelland.

"Steaua n-are atacant"
Fostul antrenor al Stelei, Anghel Iordănescu, e convins că roş-albaştrii au nevoie să transfere un atacant în pauza de iarnă: "Cred că Reghe trebuie să fie foarte aproape de jucători, trebuie să le redea încrederea. Steaua mai are nevoie de un vîrf de atac, cineva care să marcheze goluri, pentru că suferă în continuare la acest capitol".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
mtsstm
mtsstm  •  28 Noiembrie 2012, 10:09

Oameni buni, Mihai Stoica este un om extrem de agresiv...vorbesc serios.....cunosc mai multe cazuri de la oameni care au avut de a face cu el......este cunoscut cazul unui afacerist ucrainian care a refuzat pe vremuri sa cumpere tabla Sidex de la el (M. Stoica detinea atunci o firma capusa pe Calea Mosilor)....era sa o primeasca rau....In Galati, taximetristii trebuie sa fie onorati pt. o deplasare alaturi de marele MM si nu indraznesc sa ceara bani, altfel...pumni si picioare...sfatul meu: stati cat mai departe de el...pt. binele (sanatate si integritate corporala) d-voastra!

alcapone
alcapone  •  28 Noiembrie 2012, 09:34
Postat de domodo pe 28 Noiembrie 2012, 07:53

cum puteti scrie ca un betiv ca l.dumitru este stelist?CE A FACUT EL PENTRU STEAUA?A VINDUT MECIURI SI...O FINALA DE CUPA CU TIMISOARA!!!ACESTEA SUNT REALIZARILE LUI L.DUMITRU PENTRU STEAU!!!

daca poti fi atat de prost tu murdaresti steaua si cand respiri LITA ESTE MONUMENT PENTRU STEAUA si ca un amanunt a fost idulul lui hagi

comandhor
comandhor  •  28 Noiembrie 2012, 08:53

Edi are ce-i drept nume de stelist,dar nu este si nu-si permite sa fie stelist daca-si doreste sa fie antrenor profesionist.Teoretic nu ar trebui sa se ia la contre nici cu Meme,dar vad ca apare o noua moda,antrenorii din Romania sa se ratoiasca la presedintii de club,la manageri etc.A fi profesionist in acest domeniu este ceva mai greu decat pare din exteriorul fenomenului.Exemplul perfect e Sumudica:chiar daca e evident ca are cunostintele si stiinta jocului ,absolut necesare carierei de antrenor,caracterul abject il indeparteaza de la orice echipa ,reusind sa se dea in petec pretutindeni,mai devreme sau mai tarziu.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează