FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA, AZI, 17:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

După Piţurcă, Becali e pe punctul să-şi mai piardă un aliat » Ruptură Gigi-Giovanni!?

Gigi şi Giovanni şi-au reluat relaţiile în toamna lui 2007
Gigi şi Giovanni şi-au reluat relaţiile în toamna lui 2007

Articol de - Publicat sambata, 21 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 20 mai 2011 22:16

Circulă informaţii că cei doi nu-şi mai vorbesc de cîteva zile, motivul fiind Adrian Mititelu. Gigi Becali a reacţionat ciudat ieri, cînd a fost întrebat, în timp ce Giovanni a negat cearta

Într-un final de campionat în care Steaua îşi joacă accesul în Europa League, Gigi Becali e pe cale să primească o grea lovitură chiar din partea unuia dintre apropiaţii săi. Există informaţii, din preajma patronului Stelei, dar şi a lui Ioan Becali, că cei doi nu-şi mai vorbesc de cîteva zile şi că ar fi avut chiar o dispută verbală.

Realaţie ruptă pe axa Gigi-Mititelu-Giovanni?
Motivul? Ioan Becali, care se află într-un război deschis cu Adrian Mititelu, pe care l-a şi anunţat că-l va da în judecată, i-ar fi reproşat lui Gigi Becali faptul că are în continuare o relaţie de prietenie, dar şi de afaceri cu patronul Craiovei. Giovanni s-a arătat deranjat că în timp ce el e înjurat şi acuzat în mod violent de Mititelu, vărul său îl ajută cu bani şi chiar pune la cale o colaborare mai amplă cu boss-ul Universităţii. Ioan Becali chiar ar fi spus că Gigi Becali nu ţine cont de interesele familiei în acest caz.

Reacţia lui Gigi: "Eu am familia mea"
Tocmai pentru că ieri au circulat aceste informaţii în lumea fotbalului, Gigi Becali a fost abordat despre respectivul subiect la GSP TV. Reacţia lui a fost una extrem de surprinzătoare. "Auziţi, mă, ia lăsaţi-mă în pace cu subiectul ăsta! Eu am familia mea, pe Lucian Becali, pe alţii şi de ei mă interesează. Hai, că nu vreau să discut mai multe pe această temă. La revedere", a spus Gigi Becali, după care a întrerupt brusc convorbirea telefonică.

Reacţia lui Giovanni: "Şi dacă ne certăm, ne împăcăm"
Contactat de Gazeta Sporturilor, Ioan Becali a comentat şi el pe marginea acestui subiect: "Noi şi dacă ne certăm, ne împăcăm, dar acum nu e cazul de aşa ceva deoarece nu ne-am certat. Chiar n-am avut nici o discuţie în contradictoriu cu vărul meu şi nici nu i-am reproşat eu ceva referitor la Mititelu. Pînă la urmă, fiecare face ce vrea. Am vorbit cu el la telefon joi seară, toate lucrurile sînt OK".

Prima concluzie: cade transferul lui Moraes?
Cearta dintre Gigi şi Giovanni s-ar putea reflecta în transferuri. Aproape sigur brazilianul Junior Moraes nu va mai ajunge în Ghencea. Cum Ioan şi Victor Becali sînt agenţii lui, el ar fi fost îndreptat spre Steaua în momentul în care ar fi fost declarat liber de către FIFA, dar în actualele condiţii brazilianul ar putea fi deturnat către altă echipă.

6 ani a durat precedenta ceartă dintre Gigi şi Ioan Becali, între 2001 şi 2007

De la Neaga s-au certat prima oară
În vara lui 2001, a avut loc prima ruptură dintre Gigi şi Ioan şi Victor Becali. Atunci, Steaua a decis să-l transfere de la Piteşti pe Adrian Neaga. Acesta, chiar dacă era impresariat de Ioan şi Victor Becali, a ajuns în Ghencea peste capul agenţilor săi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
liverpool73
liverpool73  •  21 Mai 2011, 14:44

asta-i stire ?????? foarte interesant , ce sa zic...

guest_one
guest_one  •  21 Mai 2011, 14:44

S-au certat de la olteni , se vor impaca.

filozoful
filozoful  •  21 Mai 2011, 14:13
Postat de gazistu pe 21 Mai 2011, 12:28

daoamne da... NUL MAI DATI PE ioan becali ca mi se face scarba cand il vad

..NU ESTI SINGURUL......

Vezi toate comentariile (19)
Comentează