FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

După plecarea lui Lucian Sînmărtean, FC Vaslui are un nou căpitan: Liviu Antal

Articol de - Publicat luni, 17 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 februarie 2014 10:26

După plecarea lui Lucian Sînmărtean, banderola de căpitan a ajuns la Liviu Antal, fotbalist în care antrenorul Liviu Ciobotariu are mare încredere.

Liviu Antal a preluat rolul de lider al FC Vaslui. El a primit banderola de căpitan, iar tehnicianul Liviu Ciobotariu îşi pune mari speranţe în jucător pentru cea de-a doua parte de campionat.

"L-am ales pe Liviu Antal pentru că este golgheterul echipei, al campionatului. Are personalitate şi poate deveni un lider la echipă", a spus Ciobotariu.

La rândul său, jucătorul este încîntat de noua postură, dar este conştient că are de acum înainte o responsabilitate în plus la Vaslui: "Să ajungi căpitan la Vaslui nu e un lucru tocmai uşor. Voi da tot ce e mai bun pentru echipa mea. Sper să fiu la înălţimea fostului căpitan, Lucian Sînmărtean, un jucător pe care îl apreciez foarte mult”.

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează