FOTBAL  »  Superliga  »  GAZETA ESTE ÎN CANTONAMENT CU DINAMO

După plecarea lui Marius Niculae, Dinamo şi-a ales noul lider » Dănciulescu, căpitan de "cîini"

Articol de - Publicat joi, 20 ianuarie 2011 00:00

Veteranul dinamovist va fi noul lider din teren al roş-albilor. "Secunzii" lui au fost aleşi junii Torje şi Alexe

Căpitanul Marius Niculae a plecat, trăiască noul căpitan! Adică Ionel Dănciulescu, veteranul de 34 de ani al roş-albilor, care revine, cu acte în regulă, liderul din teren al formaţiei. Fotbalistul, cel mai vechi la echipă, are voturile jucătorilor şi ale staff-ului tehnic. Mai ales că este cel mai titrat din lot, al 4-lea golgeter all-time al Ligii 1. Bonus: indiferent de rezultate, rămîne idolul suporterilor, fiind aplaudat permanent.

Pentru poziţiile secunde candidaţii sînt, în ordine, Gabriel Torje şi Marius Alexe, ambii în vîrstă de 21 de ani. Dinamoviştii vor să-i responsabilizeze şi mai mult pe tinerii de viitor ai grupării, dar şi să mai contribuie la creşterea cotei de transfer a celor doi, produse pentru export la vară. Torje e unul dintre cei mai iubiţi jucători în rîndul fanilor din Ştefan cel Mare, iar Alexe rămîne un favorit al conducerii.

"În jurul lui Dănciulescu se poate construi noul Dinamo. Are experienţă şi valoare. Echipa îşi poate construi revenirea cu el ca lider"
Gigi Neţoiu

"Nu ştiu cine va fi căpitan, probabil vor fi alegeri. Trebuie un lider care să conducă echipa spre cîştigarea unui trofeu"
Marius Niculae, atacant Kavala

5 trofee interne a cîştigat Dănciulescu la Dinamo, 3 campionate şi două Cupe, plus alte două titluri individuale de golgeter. În 2004 a fost desemnat cel mai bun fotbalist român în ancheta GSP

Zec şi Milan
Pe lîngă Haas, Correia şi alţi doi nemţi, roş-albii se interesează şi de alţi fundaşi. Au reintrat din nou pe pista Darko Zec (21 de ani), uriaşul de 1,94 metri pe care au fost aproape să-l ia şi în vară. Fundaşul lui Domzale ar costa 100.000 de euro, "cîinii" îl vor la probe. Pe pagina de wikipedia a slovenului şi acum apare Dinamo ca fiind proprietara sa! Impresarul Dumitru Tudor i-a propus ieri lui Andone un stoper argentinian cu paşaport italian, Milan, pe care l-a recomandat şi la U Cluj.

"Hai, Moraes, vino!"
Dinamoviştii au declarat ieri că-l aşteaptă pe Junior Moraes să vină în Ştefan cel Mare. "Ar fi un transfer reuşit", a spus Andone. "Ne interesează!", a comentat şi Borcea. "A demonstrat că e un jucător bun, ar fi bine să o demonstreze la o echipă mare", a zis şi Marius Niculae la plecare. Dar "cîinii" oferă doar 350.000 de euro pentru 50 la sută din brazilian, iar planurile lui Jean Pădureanu sînt altele. A spus ieri: "Eu n-aş vrea să-l cedăm pe Moraes, m-au căutat mai mulţi conducători, dar preţul lui e fix: un milion de euro plus TVA".

Probleme cu Andrei Cristea
Cei de la Karlsruhe au informat Federaţia Germană de Fotbal vizavi de refuzul lui Dinamo de a pune la dispoziţia clubului actele transferului, ceea ce nu permite înregistrarea tranzacţiei şi, totodată, imposibilitatea folosirii, momentan, a atacantului în meciul de sîmbătă cu Aachen. Antrenorul Uwe Rapolder deja a pozat alături de fotbalist la prezentarea oficială, însă "cîinii" nu vor elibera "cartea verde" pînă cînd nu vor avea garanţia achitării sumei de 600.000 de euro.


Inbox
- Borcea vizavi de plecările lui Andrei Cristea şi Marius Niculae: "România e sub Burkina Faso la fotbal, ce dacă a plecat Cristea în liga a doua germană? Apoi, Marius ajunsese să fie contestat de fani, tocmai el care e crescut aici!".
- Stoperul francez Nicolas Vajou, 24 de ani, va primi astăzi răspuns de la Andone dacă pleacă sau nu în Antalya pentru a se alătura primei echipe la antrenamente. Momentan, el se antrenează cu Dinamo II. "Am nevoie de o şansă", a zis fundaşul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează