FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

După Rui Duarte, încă un rapidist ar accepta să vină în Ghencea: "Dacă sînt dorit, ne înţelegem!"

Filipe Teixeira nu ar refuza să joace pentru rivala Rapidului.
Filipe Teixeira nu ar refuza să joace pentru rivala Rapidului.

Articol de - Publicat miercuri, 12 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 11 decembrie 2012 19:54

Filipe Teixeira (32 de ani) speră să devină liber de contract pentru a semna cu Steaua şi anunţă că de data aceasta transferul său în Ghencea are mai multe şanse de realizare.

- Filipe, patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat că va încerca să te ia în Ghencea din nou, în această iarnă.
- Da?! Mă bucură interesul dînsului pentru mine, mai ales că acum mă aflu în situaţia în care sînt aici, la Rapid.

- Cu tine n-a discutat nimeni despre această mutare?
- Nu, nici nu avea cum pentru că încă sînt jucătorul Rapidului. Mai am contract cu giuleştenii 6 luni şi jumătate, dar să vedem dacă voi mai continua aici. Zilele astea voi avea o discuţie cu şefii pentru a găsi o soluţie.

- Steaua te-a vrut şi în august, atunci au fost ceva probleme cu banii ceruţi de impresarii tăi şi n-ai mai ajuns în Ghencea. Ar fi mai uşor acum să se facă transferul?
- Păi, dacă devin liber de contract, normal! Oricum, totul depinde de domnul Becali. Dînsul ştie foarte bine ce pretenţii am eu. Dacă le acceptă, atunci batem palma.

- Ce părere ai de Steaua? E la 10 puncte de locul 2, ocupat de Astra, e chiar atît de bună sau profită că toate celelalte echipe au parte de un sezon nereuşit?
- Să fim serioşi! Steliştii sînt acolo datorită lor! Nu poţi să spui că ei sînt pe primul loc pentru că 6 echipe joacă slab. Dacă era vorba de una, două, mai ziceam, dar aşa? Steaua e foarte puternică în acest campionat, are un antrenor tînăr, cu metode moderne şi care a creat o atmosferă plăcută în vestiar. Se vede şi pe teren asta, cei din Ghencea sînt uniţi şi joacă fotbal de plăcere. Bravo lor, vor lua titlul!

20 de mii de euro e salariul lunar pe care e dispus Gigi Becali să i-l achite lui Teixeira. În Grant, portughezul are 16.500 de euro

"Îi vreau pe Rui Duarte şi pe Teixeira de la Rapid, chiar dacă nu mai sînt tineri. Unii din conducere se opun, dar pot să trec peste ei cu uşurinţă" (Gigi Becali, finanţator Steaua)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (45)
coreeanu
coreeanu  •  12 Decembrie 2012, 14:23

Reghe nu-l poate opri pe nebun sa-i aduca, mai ales daca i-a zis vreun duhovnic ca sunt buni. Dar ce ar putea sa faca ar fi sa nu-i joace, ca nu el le plateste salariile oricum.

vaalah
vaalah  •  12 Decembrie 2012, 13:41
Postat de kily pe 12 Decembrie 2012, 13:31

daca'i ia, atunci sa'i dea lui duarte 5.000/luna si lui teixeira maxim 10.000/luna! si astia sunt bani grei pentru ce vor arata ei si la steaua... ambii vor reprezenta o noua tzeapa pentru cioban!

Faceți și voi naiba un miting sa rămână toți la Rapid , noi nu-i vrem la Steaua sa ne strice vestiarul .

kily
kily  •  12 Decembrie 2012, 13:31

daca'i ia, atunci sa'i dea lui duarte 5.000/luna si lui teixeira maxim 10.000/luna! si astia sunt bani grei pentru ce vor arata ei si la steaua... ambii vor reprezenta o noua tzeapa pentru cioban!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează