FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

După trei ani, rapidiştii vor respira din nou aer european » "Farmecul vieţii", exportat în Europa

Bălan are 12 meciuri la Rapid în 2000 şi unul în 2010
Bălan are 12 meciuri la Rapid în 2000 şi unul în 2010

Articol de - Publicat luni, 16 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 15 mai 2011 20:36

Alb-vişiniii pregătesc deja sezonul viitor şi au demarat campania de transferuri. Prima achiziţie: "studentul" Tibi Bălan (30 de ani)

Golurile lui Herea şi Frunză de la Mediaş, cu U Cluj (2-1), le-au asigurat giuleştenilor prezenţa în Europa League, iar patronul George Copos, cel care spune că " Rapid înseamnă farmecul vieţii", promite o campanie de achiziţii spectaculoasă. "Cu ajutorul fanilor noştri şi cu actualul lot, plus cîteva transferuri, cred că vom face o figură frumoasă. Deja am gîndit trei achiziţii, e vorba de jucători pe care i-am antamat", a spus Copos. Deşi finanţatorul din Grant a refuzat să ofere nume, surse autorizate susţin că acesta s-a întîlnit de mai multe ori în ultimele zile cu finul său, Vasile Şiman, şi că s-a înţeles cu acesta pentru transferul lui Tibi Bălan. Suma e de 500.000 de euro, plătibilă în două tranşe. De asemenea, şeful din Giuleşti îl mai vrea din Regie pe atacantul Costin Curelea (26 de ani) şi e aproape să obţină şi semnătura acestuia.

Pe lista Rapidului se mai află Eric de Oliveira (25 de ani) de la Gaz Metan, însă preţul cerut de medieşeni în schimbul brazilianului i-a speriat momentan pe giuleşteni: un milion de euro! În plus, lotul urmează să fie completat cu fotbalişti împrumutaţi din Portugalia sau liberi de contract, aşa cum s-a procedat şi în vara trecută.

"O echipă cu un lot ca al Rapidului, cu un preşedinte precum Dinu Gheorghe şi cu cea mai frumoasă galerie din România nu mai putea lipsi din Europa. Ne-am întors acolo unde ne e locul"
George Copos, patron Rapid

"Am dat totul pentru Sportul şi a sosit momentul să plec din Regie. M-aş transfera la orice formaţie din primele 6 din România"
Tibi Bălan, mijlocaş Sportul

955 de zile au trecut de la ultimul meci al Rapidului în Europa: 1-1, acasă, cu Wolfsburg, pe 2 octombrie 2008

Citește și:

De ce nu plusează FCSB pentru Louis Munteanu » Planul la care Gigi Becali lucrează în culise: salariu de vedetă
Superliga
De ce nu plusează FCSB pentru Louis Munteanu » Planul la care Gigi Becali lucrează în culise: salariu de vedetă
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Diana Bulimar, interviu fără secrete: „Eu țip și urlu în sală, fără militărie nu se poate, pe copii îi fură peisajul” + experiența America Express și pasiunea ședințelor foto: „Exprim prin imagini ceea ce simt”
Gimnastica
Diana Bulimar, interviu fără secrete: „Eu țip și urlu în sală, fără militărie nu se poate, pe copii îi fură peisajul” + experiența America Express și pasiunea ședințelor foto: „Exprim prin imagini ceea ce simt”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (5)
madridpytyc
madridpytyc  •  16 Mai 2011, 21:10

sa vian tibi balan....curelea de al sportul ....as vrea s vina si curtean de la timis ca si asa nu e titular dupa eric de la medias.....marinescu de la steaua si bonfim parca sunt liberi amandoi......si ne batem in europa de la egal la egal...numai spun de campionat....ca batem tot.....si poate revine si spadacio

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  16 Mai 2011, 18:07

Staiti linistiti,a plecat Spadacio,pleaca si Lazar si Marcos Antonio.Insa nu disperati,ne vin intariri din lotul de 30 al Bragai!!!Sa vedeti voi ce furori va face al 5-lea atacant al portughezilor la noi in campionat.Daca va da 2 goluri intr-un campionat ni-l lasa noua gratis.Daca da mai mult de 15 si-l ia inapoi sa-l vanda pe bani buni,iar drept multumire ne dau atacantii al 6-lea si al 7-lea.Multumim nea Georgica!Bineinteles ca salariile lor vor fi platite de clubul lusitan,avantaj...Georgica!Singura noastra sansa e sa ne preia Porumboiu,dar nu scapam noi de nea' Arici!

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  16 Mai 2011, 17:54
Postat de kostea pe 16 Mai 2011, 04:37

Prea frumos sa fie adevarat... Daca e asa, tot respectul pentru management. Nu cred ca pretul lui Eric e prea mare. Cu echipa Rapidului in spate sunt sigur ca randamentul lui va fi mult mai mare. Daca aveam atacanti mai multi si mai buni: Moraes, Ionita, Zicu, campionatul asta eram invincibili si faceam o figura frumoasa si in Champions Ligue. Uitati-va la Dinamo, are atacanti o groaza si, chiar daca apararea lor e "varza", compenseaza prin golurile marcate, chiar si dupa transferul lui Cristea la nemti. Nu stiu ce se astepta de la Sburlea si Cassio. Noroc cu Pancone, ca eram la vale rau....

Stai linistit,ca pe astia ii cumpara din vanzarea lui Marcos Antonio.Credeai ca-ti face bucurii Georgica?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează