FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ

După un transfer eşuat în Ucraina, Eric este decis să se impună din nou în fotbalul românesc: "Sînt pregătit pentru spectacol"

Eric a evoluat împotriva Craiovei în ultimul său meci în Liga 1, pe 22 mai 2011
Eric a evoluat împotriva Craiovei în ultimul său meci în Liga 1, pe 22 mai 2011

Articol de - Publicat luni, 10 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 11 septembrie 2012 15:47

Brazilianul a primit "cartea verde" şi le-a făcut deja suporterilor o promisiune înainte de redebutul său în campionat.


Brazilianul care făcea spectacol la Mediaş în urmă cu doi ani a revenit cu acte în regulă în fotbalul românesc. După o lungă perioadă de aşteptare, mijlocaşul a primit în sfîrşit "cartea verde" şi a semnat un angajament pe trei sezoane cu echipa pregătită de Cristi Pustai. Eric a evoluat deja în amicalul de vineri cu Gloria Bistriţa, 1-1. Brazilianul le-a transmis suporterilor un mesaj: "Anul acesta, o să vedeţi un cu totul alt Eric!"

- Cum te-ai simţit din nou pe gazonul pe care ai scris istorie la Gaz Metan?
- Au fost multe emoţii, de parcă ar fi fost un meci oficial, nu unul amical. Era prima mea apariţie în tricoul Gazului de la revenirea la Mediaş şi m-am simţit foarte bine pe teren, atunci cînd am intrat. Am aşteptat nerăbdător momentul în care voi fi introdus de domnul Pustai şi chiar dacă am ratat un penalty, sînt mulţumit de cum am evoluat.

- Suporterii au şanse să te vadă în meciul cu Chiajna? Eşti pregătit să... redebutezi în campionat?
- Trei luni am tot aşteptat momentul în care voi putea evolua din nou pentru această echipă. Din clipa în care m-am întors, doar la asta mă gîndeam. Îmi doresc să revin, pentru a ajuta echipa să urce în clasament. Dacă se va apela la serviciile mele, sînt pregătit să debutez chiar în meciul cu Chiajna.

- Care este obiectivul tău pentru prima parte a campionatului?
- Să joc cît mai bine pentru a aduna cît mai multe victorii, indiferent dacă voi marca sau nu. Important este să cîştigăm cît mai multe jocuri. În 2-3 etape sînt convins că voi fi în formă maximă, iar apoi, cu o pregătire foarte bună în iarnă, îmi doresc să am parte de un retur perfect.

- Ce le transmiţi suporterilor medieşeni care abia aşteaptă să te vadă în weekend pe teren?
- Cu toate că echipa a strîns doar 9 puncte pînă acum, fanii noştri trebuie să fie încrezători că vom face tot posibilul pentru a urca rapid în clasament, pentru a ne îndeplini obiectivul. Vor vedea, cu siguranţă, un alt Eric, un jucător cu mai multă experienţă. O să fie ceva surprinzător.

- Anii trecuţi ne-am obişnuit cu diferite moduri în care ai celebrat golurile. Ai pregătit o nouă coregrafie?
- Fiecare reuşită o să fie o bucurie pentru copilul meu. O să vedeţi cum voi sărbători primul gol pe care o să îl marchez în tricoul Gazului. E surpriză.

Mulţumiri pe Facebook
Brazilianul a ţinut să le mulţumească tuturor celor care i-au fost alături în perioada dificilă pe care a traversat-o după transferul ratat. "Mulţumesc lui Dumnezeu, care întodeauna a fost şi este alături de mine şi de familia mea. Mulţumesc tuturor, în special soţiei mele, care ştie ce am trăit după plecarea de la Mediaş. O adevărată femeie. Mersi că eşti lîngă mine! Sîmbătă, primul meci oficial, Gaz Metan - Chiajna. Hai să ne vedem cu toţii! Sperăm, eu şi colegii mei, să avem susţinerea voastră!", a postat Eric pe Facebook.

26 de goluri a marcat Eric în Liga 1 în 86 de partide

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
blue_sky
blue_sky  •  11 Septembrie 2012, 17:36

Mare papagal esti, te-ai dus ca si Moraes la ucrainieni si aia ti-au tras-o asa cum meritai.

claudiu120284
claudiu120284  •  11 Septembrie 2012, 16:22

MARS BISNITARULE!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează