FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Duș rece pentru Chipciu » Mirel Rădoi l-a lăsat fără banderola de căpitan

Chipciu are cel mai mare salariu din lot: 360.000 de euro pe an
Chipciu are cel mai mare salariu din lot: 360.000 de euro pe an

Articol de , - Publicat duminica, 05 iulie 2015 00:00

Rădoi i-a luat banderola lui Alex în încercarea de a-l ambiționa să revină la forma din trecut.

Mirel Rădoi vrea să-l trezească pe Alex Chipciu! Noul antrenor al echipei și-a propus să-l readucă pe mijlocaș la forma din urmă cu două sezoane și încearcă să-l ambiționeze. Una dintre măsurile pe care le-a luat de cînd a venit a fost să-i dea banderola lui Fernando Varela.

Fundașul central din Insulele Capului Verde va fi căpitanul echipei după plecarea lui Tănase în China. Înainte de venirea lui Rădoi, cel de-al doilea căpitan al echipei era Alex Chipciu, dar acum acesta nu mai este nici măcar varianta de rezervă.

În situația în care Fernando Varela nu se va afla pe gazon, liderul din teren al roș-albaștrilor va fi Gabi Tamaș. Așa s-a întîmplat la ultimul amical din Austria, cu FC Qarabag. Varela a fost înlocuit la pauză cu Gabi Tamaș, iar acesta din urmă a preluat și banderola, deși pe teren se mai afla Alex Chipciu, care fusese titular. Rădoi și-a explicat decizia: "Căpitanul îl alegem noi, cei din staff și jucătorii. Băieții au înțeles toți care e situația și nu este nici o problemă".

I-a scăzut cota

Scăderea de formă pe care Chipciu o arată a fost sesizată și de cei de la site-ul transfermarkt.de. În urmă cu un an, Alex era cel mai bine cotat fotbalist al roș-albaștrilor, fiind evaluat la 4 milioane de euro. Acum, cota sa a ajuns la 3,5 milioane, iar cel mai scump fotbalist al Stelei este chiar noul căpitan, Fernando Varela, 4 milioane de euro. În urmă cu un an, stoperul era evaluat la 2,5 milioane de euro.

1.200.000 €a costat Alex Chipciu în ianuarie 2012, cînd Steaua l-a luat de la FC Brașov. În eventualitatea în care va fi vîndut, brașovenii se vor mai alege cu 1 milion de euro

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ss.oltenia
ss.oltenia  •  05 Iulie 2015, 13:26

s-a dus vremea cand facea bascaie Hapciu Chipciu de Florin Costea cand a venit la Steaua si il lua peste picior ca el joaca fotbal spre deosebire de altii, nu zic ca nu stie fotbal dar nu are executiile lui Florin Costea, mai bine ii pasa mai mult decat sa il sape atunci, probabil cu Regheton moldoveanu

liviu.neagoe
liviu.neagoe  •  05 Iulie 2015, 11:48
Postat de w.c.s.b. pe 05 Iulie 2015, 11:33

Tragedie nationala printer delincventii stelisti! RaTzoi la jignit pe Chipciu! I-a luat banderola , domnule!! Un motiv important sa faci din asta un articol pe GigiSP!

"la jignit" hai? Interesant mod de a scrie, de fapt, voi reinventati gramatica...

w.c.s.b.
w.c.s.b.  •  05 Iulie 2015, 11:33

Tragedie nationala printer delincventii stelisti! RaTzoi la jignit pe Chipciu! I-a luat banderola , domnule!! Un motiv important sa faci din asta un articol pe GigiSP!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează