FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

E de vînzare! » Becali s-a hotărît să-l cedeze pe Chiricheş, de teamă că fotbalistul îşi va pierde motivaţia

Chiricheş este curtat de AC Milan.
Chiricheş este curtat de AC Milan.

Articol de - Publicat duminica, 11 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 11 noiembrie 2012 09:23

Gigi a devenit şi el convins că există riscul ca valoarea şi preţul apărătorului să scadă în perioada următoare şi de aceea e interesat să-l dea încă din iarna asta.

Chiricheş nu va deveni un nou "caz Rădoi", adică un jucător cu potenţial foarte bun, dar blocat în Liga 1. Asta fiindcă Becali nu tratează situaţia lui Vlad aşa cum a procedat cu finul său, care după ce a ratat transferuri în Vest a mai putut merge doar în ţările arabe.

Chiricheş e de vînzare încă de acum. El ar putea părăsi România chiar din iarna asta, cu condiţia să existe o ofertă apropiată de cererea lui Becali. Giovanni Becali a dezvăluit o propunere făcută de Milan, două milioane de euro pentru un împrumut şi posibilitatea de a perfecta transferul definitiv în vara viitoare, dar agentul a precizat şi că patronul Stelei e interesat doar de o tranzacţie definitivă.

Gigi s-a convins şi el că e mai bine să-l cedeze de acum pe Chiricheş şi din pricina evoluţiilor oscilante pe care fundaşul le-a avut în ultima vreme, în care a alternat intervenţii excelente şi un gol din "foarfecă" dat lui Molde cu greşeli şi cu momente în care şi-a asumat riscuri inutile. "Chiricheş va fi vîndut în iarnă sau, cel mai tîrziu, în vara viitoare, dacă nu va exista acum nici o ofertă satisfăcătoare", au explicat apropiaţi ai patronului din Ghencea.

"E lipsă de responsabilitate în jocul lui. Cînd un club de afară vede aşa ceva, e greu să te mai ia, fiindcă oamenii care conduc echipele tari încep să noteze şi minusuri în carneţel", a explicat Gică Popescu pericolul care-l paşte pe Chiricheş.

În afara lui Milan, Vlad mai e urmărit şi de alte grupări din Europa. Tot din Serie A, Roma a făcut în vara trecută o ofertă pentru un transfer definitiv, pe care Becali a respins-o.

Ascensiune formidabilă!
Chiricheş e aproape să plece într-un campionat mai puternic după un singur an petrecut la Steaua. Şi nici cariera dinainte de a ajunge în Ghencea n-a fost una impresionantă: are numai 65 de meciuri jucate în Liga 1! A evoluat pentru Internaţional, pentru Pandurii şi pentru Steaua.

L-a enervat
Becali s-a prins şi el că lui Chiricheş i se pare că a devenit prea bun pentru Liga 1 şi că de aceea comite uneori erori: "Nu mai e la fel de atent, riscă mult. Treaba lui, dar să aibă grijă, că dacă te vede Milan aşa, nu te mai ia!". Gigi a plătit 800.000 de euro pentru achiziţionarea lui Vlad de la Pandurii. Clubul din Oltenia încă deţine 25 la sută din drepturile asupra fotbalistului.

Au deja înlocuitori
Steliştii ar fi acoperiţi în cazul unei plecări de acum a lui Chiricheş. Pe lîngă Szukala şi Gardoş, stoperii pe care Reghecampf i-a folosit, de asemenea, des, în lot mai există Martinovici şi Doru Bratu. Acesta din urmă a fost operat la genunchi şi stă de o jumătate de an, dar se va putea antrena normal în pauza dintre tur şi retur şi va fi în stare să joace în partea a doua a sezonului.

12 selecţii are Chiricheş în echipa naţională a României, pentru care încă nu a marcat

26 de meciuri a jucat Chiricheş pentru Steaua în Liga 1. El a impresionat însă mai ales în cupele europene şi în tricoul "naţionalei"

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (51)
kily
kily  •  11 Noiembrie 2012, 18:14

sascape de panarama! doar unul a fost mai panarama ca asta: nicolita! si ala dadea foarfeci pe spate cand prindea primul "11"...

teodor.muresan
teodor.muresan  •  11 Noiembrie 2012, 17:31
Postat de paiazze pe 11 Noiembrie 2012, 17:25

sau un jucator roman...

Paiazze. Cand am vazut numele banuiam ca e in gluma. Dupa ce am citit postarea mi-am dat seama ca nu e nici o gluma.

costacurta
costacurta  •  11 Noiembrie 2012, 17:31

pacat, trebuia tinut macar pa\na in vara.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează