FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

"E mai bun decît Tănase" » Descrierea amănunțită a mijlocașului dorit de Steaua în locul fostului căpitan

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iulie 2015 18:54

Ovidiu Burcă, președintele Oțelului Galați, i-a făcut o descriere amănunțită mijlocașului Jugurtha Hamroun, fotbalist cu care Steaua e în tratative.

"În momentul cînd l-am transferat pe Tudorie la Steaua i-am spus domnului Argăseală că Hamroun e un jucător de luat în calcul, pentru că a jucat foarte bine la noi. Pe mine m-a uimit prin caracterul pe care-l are. E un jucător de mare personalitate.

Pentru mine e un jucător care se potrivește foarte bine în rolul lui Tănase. Cred că o poate face mai bine decît el. Are o arie mare de acțiune. Cred că are o calitate mai bună în ultimii metri ai terenului. Hamroun poate veni cu un plus pentru faza ofensivă la Steaua", a spus Burcă la Digisport.

Citește și: Ce răsturnare! După Teixeira, Steaua e la un pas să-l scape și pe Hamroun » Începe scandalul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ortega
ortega  •  07 Iulie 2015, 23:12
Postat de vap_andrei pe 07 Iulie 2015, 22:24

Ce ziaristi de doi lei. In alte tari se verifica stirea de 100 de ori inainte sa fie publicata, pentru ca ziarul sa-si mentina credibilitatea. *** Flegmati articole cu poze inselatoare doar pentru 10-20 de click-uri in plus. Sunteti patetici.

Sunt de la Spiru , fecesebiști sadea ...

vap_andrei
vap_andrei  •  07 Iulie 2015, 22:24

Ce ziaristi de doi lei. In alte tari se verifica stirea de 100 de ori inainte sa fie publicata, pentru ca ziarul sa-si mentina credibilitatea. *** Flegmati articole cu poze inselatoare doar pentru 10-20 de click-uri in plus. Sunteti patetici.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bebe21
bebe21  •  07 Iulie 2015, 21:08
Postat de pedro_nr1 pe 07 Iulie 2015, 19:57

ce bine ar fi ... ca in loc sa comentezi non-stop, sa mai pui mana pe carte nitel :) " ...nu este greu sa fi mai bun" , tu ai citit ce ai scris ??? ori nu ai terminat patru clase ori esti jalnic .... poate ai vrut sa scrii corect , dar sincer nu cred ca stii : "...nu este greu sa fii mai bun" ! Mai lasa internetul si da o fuga pe la scoala, iti va aduce mai mult noroc in viata decat statul pe internet aiurea :)

pedro...esti de la untitatea anti-tero a gramaticii limbii romane ???...avem cea mai mare rata de analfabeti din Europa si tu te legiiii de un "i" pe iiiici pe colo...take a chillaxative m8...! :)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează