FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

E oficial: prima plecare a iernii de la Rapid

Atacantul Juvhel Tsoumou a plecat de la Rapid
Atacantul Juvhel Tsoumou a plecat de la Rapid

Articol de - Publicat miercuri, 27 decembrie 2023 14:23 / Actualizat miercuri, 27 decembrie 2023 14:44

Rapid a anunțat astăzi că s-a despărțit de Juvhel Tsoumou (33 de ani), atacantul adus în noiembrie. 

Contractul lui cu Rapid a ținut până în iarnă, iar clubul a decis să nu i-l prelungească, așa cum anunța GSP încă de pe 17 decembrie. A fost o mutare de nicăieri, întrucât fostul atacant de la Hermannstadt, FCSB și Farul nu mai jucase de 7 luni înainte să semneze cu Rapid, ultima dată fusese legitimat în Vietnam, la Cong An Ha Noi FC.

Impact major pentru fotbalul românesc » Arena Națională se ÎNCHIDE pentru mai bine de 3 luni!
EVENIMENTE
Impact major pentru fotbalul românesc » Arena Națională se ÎNCHIDE pentru mai bine de 3 luni!

Tsoumou a plecat de la Rapid

„Contractul cu Juvhel Tsoumou s-a încheiat, iar atacantul congolez nu va continua în Giulești. Nu a jucat foarte mult în tricoul Rapidului, însă îi mulțumim pentru profesionalismul arătat în această perioadă. Mult succes, Juvhel!”, a transmis Rapid, pe Facebook.

Tsoumou a jucat doar 3 meciuri la Rapid, fără să aibă vreo realizare. A intrat de fiecare dată pe final de meci. El nu mai avea nicio șansă să joace din ianuarie. 

Rapid, blindată în atac din ianuarie

Rrahmani își va reveni după accidentare, iar Rapid a adus și un atacant din Serbia, Borisav Burmaz, al doilea marcator al campionatului sârb, cu 10 goluri înscrise pentru Vozdovac.

Înainte să anunțe transferul lui Burmaz, Rapid rezolvase și mutarea lui Florent Hasani (26 de ani). El poate juca atât în banda dreaptă a atacului, cât și vârf sau mijlocaș ofensiv în spatele vârfului.

Kosovarul adus de la KF Tirana era golgeterul campionatului Albaniei, cu 10 goluri în 16 meciuri.

Mărire de capital cu 5 milioane de euro la Rapid

Într-o perioadă în care a anunțat și transferul lui Ermal Krasniqi de la CFR Cluj, Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, a transmis că a mărit capitalul echipei cu 5 milioane de euro.

În săptămânile următoare, vom promova o mărire de capital de 5 milioane de euro. Acești bani au început deja să intre în conturile clubului și vor ajuta la întărirea echipei, până la nivelul pe care ni-l dorim cu toții. 

Mesajul nostru, al acționarilor, este simplu: dacă noi investim sume mari de bani, și enorm de multă energie, atunci și colegii noștri, jucători, antrenori sau angajați ai clubului, au obligația de a fi la fel de implicați și de dedicați. Sigur că ne dorim o echipa puternică, învingătoare. Aceste victorii le vrem, însă, cu respectarea regulilor competiției sportive și, evident, fără compromisuri.

- Dan Șucu, acționar Rapid

VIDEO. Florent Hasani: „Am primit mai multe oferte, dar cu Rapid am avut un sentiment venit din inimă că va fi o alegere bună”

Citește și:

Primul „laș” care părăsește echipa din Superliga: vândut pentru 200.000 de euro
TRANSFER
Primul „laș” care părăsește echipa din Superliga: vândut pentru 200.000 de euro
MM Stoica face „echipa ideală” a Superligii. Surprizele oficialului FCSB » „Sunt două echipe de la care nu poţi alege jucători”
FCSB
MM Stoica face „echipa ideală” a Superligii. Surprizele oficialului FCSB » „Sunt două echipe de la care nu poţi alege jucători”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  27 Decembrie 2023, 21:26

A doua plecare. Borja Valle a plecat acum o saptamana, domnule autor

Vezi toate comentariile (1)
Comentează