FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - DINAMO 2-1

E război total la Dinamo! Mutu: "E normal să i se ceară demisia" » Răspunsul sec al lui Andone: "Altă întrebare?"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 14 februarie 2017 10:58

Ioan Andone a fost criticat de Adrian Mutu imediat după înfrângerea de la Chiajna, scor 1-2, "Briliantul" fiind de părere că reacția fanilor care au solicitat demisia "Fălcosului" e perfect justificată.

Întrebat de jurnaliști ce părere are de afirmațiile managerului general al lui Dinamo, Ioan Andone a ocolit elegant întrebarea, răspunzându-le acestora cu celebra replică a fostului ministru al Justiției, Florin Iordache: "Altă întrebare?"

"Am luat trei goluri din lovituri lilbere. În pregătire de ce nu le-am luat?! Lucrurile sunt destul de grave. Nu se vede munca depusă, din cauza lipsei de concentrare. Își doresc, dar nu realizează ce e Dinamo", a spus Andone după meciul de luni seară.

"Când jucăm în felul ăsta e normal să fim preocupați. Lăsăm capul jos, acceptăm criticile.

Nu e vorba de jucători, e o lipsă de motivație. Sunt șanse mici pentru play-off. E normal să i se ceară demisia lui Andone" Adrian Mutu, imediat după jocul pierdut în fața Concordiei, 1-2 

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
892366017496288
Mihai Dinu  •  14 Februarie 2017, 12:44

Chiar nu vedeți ca Mutu este cel care destabilizează echipa? De cand a venit sapa groapa, încercând tot felul de tertipuri sa-l schimbe pe Andone si aducând la echipa doar vedete expirate.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  14 Februarie 2017, 11:28

Demisia? Ha! Acum am si ochelari, o sa vedeti voi! Vom face istorie! Lucrurile la Dinamo sunt spre bine si incercam sa castigam cele 3 competitii in care suntem angrenati. Augh! Augh! Augh!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează