FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

E tîrziu? Marele regret al "Prinţului" Cristea: "Mi-ar fi plăcut să joc la Steaua!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iulie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 26 iulie 2013 19:12

Adrian Cristea, fostul mijlocaş al Petrolului, regretă că transferul său la Steaua nu s-a materializat în momentul în care Gigi Becali a dorit să îl cumpere.

"Au fost multe discuţii între domnii Gigi Becali şi Florian Walter, dar, din păcate pentru mine, nu s-au pus de acord asupra sumei de transfer. Normal că mi-ar fi plăcut să joc la Steaua. E o echipă mare şi principala favorită la titlu în acest sezon.

Nu cred că suporterii m-ar fi perceput ca pe un dinamovist, pentru că eu mi-am făcut datoria peste tot pe unde am fost şi pînă la urmă e logic să judeci pe cineva doar după ceea ce arată pe teren şi nu după alte criterii", a spus Adrian Cristea la DigiSport Special.

...despre perioada petrecută în Belgia: "Nu mi s-a părut normal ca eu să fiu scos ţap ispăşitor de către domnul Rednic pentru ceea ce a păţit acolo. Altele au fost motivele demiterii dânsului de la Standard, însă nu voi vorbi niciodată despre ele"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
serban_ionescu
serban_ionescu  •  27 Iulie 2013, 14:30

un talent irosit! tzigle lipsa pe casa!femeile si bautura l_au distrus! Mitea II!!!

alexandru_p
alexandru_p  •  27 Iulie 2013, 09:08

asta spera sa citeasca gigi in inchisoare declaratia asta si sa dea ordin sa'l ia daca tot e liber de contract! omul e somer si'si cauta loc de munca dar la atitudinea pe care a aratat'o in ultimul timp, ar fi bine sa'si caute pe la chiajna, prin liga a 2-a, nu la steaua!

maceda
maceda  •  27 Iulie 2013, 07:54

Pai asta e problema, ca nu a fost nici dinamovist nici petrolist, nimic. Nu pot uita cum mergea pe teren pur si simplu, nu cred ca joaca 10 minute intr-un meci. A fost platit mereu pe degeaba, nu pune suflet, nu are pic de ambitie. Ani de zile a luat bani de la Dinamo cu speranta ca va exploda pana la urma. Lui i-ar fi placut sa joace oriunde, ca sa ia salariul si sa ameteasca fetele prin cluburi ca unde joaca el. Un om fara caracter.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează