FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ea l-a cuminţit pe Tănase!

Site-ul de mondenităţi www.stl.ro a dezvăluit numele femeii care l-a transformat pe Dodel
Site-ul de mondenităţi www.stl.ro a dezvăluit numele femeii care l-a transformat pe Dodel

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 17 noiembrie 2011 17:08

Mijlocaşul roş-albaştrilor are de mai bine de un an o relaţie stabilă cu Alexandra. De cînd e cu ea, prietenii spun despre Dodel: ”E un alt om, are cu totul altă atitudine!”


Cristi Tănase pare un fotbalist renăscut în acest sezon. Cel mai scump jucător din istoria Stelei a marcat în acest sezon de cinci ori pentru roş-albaştri în toate competiţiile, iar în ultimele trei meciuri, cu Maccabi, cu Chiajna şi cu Grecia, a înscris de patru ori, trei dintre reuşite fiind cu superexecuţii.

"Se iubesc enorm"
Ieri, site-ul de mondenităţi www.stl.ro a dezvăluit numele femeii care l-a transformat pe Dodel. Alexandra (foto) este născută în Bucureşti, a cochetat cu modelingul şi este împreună cu internaţionalul stelist de circa un an. "Cei doi se iubesc foarte mult. Spre deosebire de celelalte femei din viaţa lui, fata asta l-a schimbat pe Cristi mult în bine. Ea nu-l iubeşte pentru numele lui sau pentru banii pe care-i cîştigă, ci chiar îl iubeşte cu adevărat. Iar el e topit după ea!", a povestit pentru stl.ro un apropiat al cuplului.
După partida cu Maccabi, din Europa League, cînd a reuşit o "dublă", Tănase i-a dedicat reuşitele noii sale iubite: "Nu-i spun numele, dar se ştie pentru cine am marcat!".

A scăpat de "bombele sexy"
Pînă la relaţia cu Alexandra, Cristi Tănase a mai fost implicat în două legături amoroase. Prima a fost cea cu Iulia Tăbăcaru, o fată din Piteşti. Ziarele mondene i-au pus acesteia supranumele de "Bomba sexy", iar Dodel a renunţat la ea după ce mai multe publicaţii au scris că aceasta l-ar înşela. A doua relaţie a fost cu Diana Gureşoaie, o fată din Olteniţa din cauza căreia Tănase era să fie bătut într-un club din oraşul ei natal.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (26)
nick.name
nick.name  •  19 Noiembrie 2011, 09:11

STEAUA ARE CEI MAI MULTI SUPORTERI STEAUA ARE CELE MAI MULTE CAMPIONATE CASTIGATE STEAUA ARE CELE MAI MULTE CUPE CASTIGATE STEAUA ARE CELE MAI MULTE SUPERCUPE CASTIGATE STEAUA A CASTIGATI UEFA CHAMPIONS LEAGUE STEAUA A MAI JUCAT O FINALA DE UEFA CHAMPIONS LEAGUE STEAUA A CASTIGAT SUPERCUPA EUROPEI MAI SUNT CATEVA SEMIFINALE JUCATE DAR NU LE MAI TREC DIN LIPSA DE SPATIU...

bodnarvasile
bodnarvasile  •  18 Noiembrie 2011, 23:32

cata Diferenta intre aceasta Frumusica si panarama ,aia de BOMBA NESExy..................cei mai bucurosi ca a lasat/o pe IULIa...................parintii si fratele.

costy81gl
costy81gl  •  18 Noiembrie 2011, 23:00

Mi se pare mie sau are pwla? De asta la cumintit pe Dodel. El e femeia acum.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează