FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Echipă TARE la Steaua: "Prepeliţă şi Bourceanu vin sigur, Tătăruşanu şi Nicoliţă nu pleacă"

Gigi Becali este convins ca Bourceanu va juca in sezonul urmator la Steaua
Gigi Becali este convins ca Bourceanu va juca in sezonul urmator la Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 01 iulie 2011 12:42

Steaua îi va avea pe Andrei Prepeliţă şi pe Alex Bourceanu pentru meciurile din campionat. "Amândoi vor veni, sută la sută!" e convins Becali. Fotbalistul Craiovei e în litigiu cu Ştiinţa pentru 60.000 de euro pe care i-ar avea de recuperat din contractul cu Universitatea şi a anunţat că va semna cu Steaua doar după ce-şi va fi primit banii de la olteni.

Bourceanu aşteaptă să se clarifice situaţia Timişoarei, adică să se decidă eşalonul în care va fi retrogradata Poli, al doilea sau al treilea. Dacă bănăţenii pică în "C", închizătorul naţionalei ar fi disponibil gratis. 

"Bine că rămîne Tătăruşanu!"
Tătăruşanu nu poate să plece decît pentru 3 milioane de euro, preţul pe care-l cere Becali. "e un portar bun, şi căpitan, nu putem renunţa la el uşor!", a declarat directorul sportiv Narcis Răducan. Mihai Stoica a discutat cu el: "Ciprian mi-a zis că nu l-ar deranja să continue la Steaua. E un lider, e foarte bine dacă el rămâne". 

Gigi rîde de Bănel
Nicoliţă n-a plecat în străinătate nici în vara asta şi nici nu mai pleacă, fiindcă nimeni n-a vrut să plătească 700.000 de euro pentru el. "Ce să-i fac? Să cumpăr eu un club de-afară, doar că să poată Banel să joace în străinătate?", a reacţionat Becali. El îi dăduse jucătorului o hârtie care specifica preţul lui, valabil pentru orice grupare interesată: 700.000 de euro. Samsunspor şi Nancy au fost interesate, dar nici una nu a acceptat suma de transfer.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (9)
steaua...ucl
steaua...ucl  •  02 Iulie 2011, 06:37
Postat de goth83 pe 02 Iulie 2011, 00:12

Echipa tare cu un lot de locurile 5-7 aproximativ :-j... lasati odata punga aceea in pace!

tu in loc de locul 4 nu ai vrea sa fi castigat CUPA ROMANIEI ??? deci chiar nu dau 2 lei pe locul 2,3,4 atata timp cat STEAUA a castigat CUPA si in fata rivalei....dar voi ,,porumbeilor,, nu aveti de unde sa stiti asta deoarece voi nu ati facut parte din aceasta ecuatie niciodata...voi la adevar sunteti sub STEAUA de fapt asa a-ti fost intodeauna....

steaua...ucl
steaua...ucl  •  02 Iulie 2011, 06:32
Postat de superstar20 pe 01 Iulie 2011, 13:36

Echipa tare si-a facut Rapidul,jucatori de echipa nationala,jucatori veniti de la echipe tari si jucatori consacrati,nu ce a transferat Steaua.Costea, Prepelita,Rusescu,Popa,veniti de la echipe retrpgradate,Matei are 15 jocuri in Liga 1,Tatu a venit de la o echipa care a terminat pe 13-15 in Portugalia si este un jucator care a jucat mai mult prin ligile inferioare ale Portugaliei ... Sa fim realisti,sa fim obiectivi,Steaua nu are un lot atat de competitiv cat sa se bata la campionat sau la primavara europeana.Iar pe langa asta nu are nici linistea necesara si propice performantei,patronul este prea guraliv si prea impulsiv.

da e adevarat ce spui tu acolo dar acei jucatori daca vin de la echipe retrogradate nu inseamna ca si ei sunt jucatori slabi...sa nu uitam ca acele echipe au retrogradat din alte motive nu din cauza ca nu jucau fotbal de calitate....i dute tu la munca si sa nu iti iei salariul 3 luni sa vedem daca mai ai cgef de munca...asta cazul craiovei in cazul lui poli nu mai are rost sa spun nimic deoarece ei trebuiau sa fie campioni romaniei ...Otelu este campioana aleasa de federatie sa fie campioana...o sa vedeti ca acei jucatori la steaua incet incet vor face treaba buna...dar e nevoie de timp rabdare si liniste ceea ce la steaua din cauza lui becali ...cam greu....

goth83
goth83  •  02 Iulie 2011, 00:12

Echipa tare cu un lot de locurile 5-7 aproximativ :-j... lasati odata punga aceea in pace!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează