FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Echipele bucureştene anunţate să-şi ia gîndul de la Naţional Arena: "Nu joacă nimeni pînă la inaugurare!"

Nimeni nu pune piciorul pe Naţional Arena pînă la inaugurarea oficială
Nimeni nu pune piciorul pe Naţional Arena pînă la inaugurarea oficială

Articol de - Publicat marti, 26 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 26 iulie 2011 11:53

Veste proastă pentru echipele care sperau să joace pe Naţional Arena! Mircea Sandu a anunţat astăzi, după ce amicalul cu Argentina a picat, că nimeni nu va juca pe noul stadion pînă cînd acesta va fi inaugurat.

Argentina a spus pas amicalului cu România după ce şi-a dat afară selecţionerul, iar "FRF le va cere daune de peste 2 milioane de euro", anunţă Mircea Sandu, care încearcă în aceste zile să găsească un nou adversar, orientîndu-se spre Portugalia. Dacă acest lucru nu va fi posibil, atunci stadionul va fi inaugurat "la meciul din preliminariile pentru Euro 2012 cu Franţa", conform celor spuse de Ionuţ Lupescu.

Cum partida cu Franţa se dispută pe 6 septembrie, ar însemna ca nici o echipă românescă să nu joace pînă atunci pe Naţional Arena.

Oţelul - Primul meci al gălăţenilor în Liga Campionilor va avea loc pe 13 sau 14 septembrie, astfel că echipa lui Dorinel nu va întîmpina dificultăţi.

Steaua - "Roş-albaştrii" vor să se mute pe Naţional Arena din etapa a cincea, cînd joacă împotriva celor de la FCM Tg. Mureş. Meciul ar urma să aibă loc pe 27 august, astfel că Steaua ar fi nevoită să joace tot la Constanţa. Astfel, etapa a şaptea, cînd adversar le va fi Pandurii Tg. Jiu, va fi prima din sezon cînd Steaua va juca pe teren propriu în Bucureşti în noul sezon. Problema intervine la meciurile din Europa League, cînd Steaua va debuta pe 18 august!

Rapid - Giuleştenii încă nu şi-au rezolvat conflictul cu Ministerul Transporturilor şi încă nu ştiu dacă pot juca pe teren propriu. Dacă George Copos nu rezolvă problemele, Rapidul va fi şi ea în situaţia Stelei, atît la meciurile din Liga 1, cît şi la cele din Europa League, fiind şi ea calificată direct în play-off.

Dinamo - "Cîinii" n-ar fi afectaţi această problemă în Liga 1, dar, dacă se califică în play-off-ul Europa League, ar întîmpina aceleaşi dificultăţi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
andreeadinamovista
andreeadinamovista  •  26 Iulie 2011, 16:49

MI SE PARE PENIBIL SA AUD CA BA JOACA STEAUA,BA DINAMO BA RAPID PE NOUL STADION...SA JOACE FIECARE UNDE A JUCAT PANA ACUMA SI PUNCT..DACA STAU SI MA GANDESC CUM AR FI SA VINA VREO 1000DE SUPORTERI LA UN MECI PE UNN ASA STADION MARE,AR BATE VANTUL,DACA ECHIPA JOACA BINE SI AM AVEA CE VEDEA,DA MAI ZIC DAR SA NU NE,,BATEM''TOTI PE ACELASI STADION CA SI DACA IN ANGLIA ETC SE JOACA CUM SE JOACA MAI MULTE ECHIPE PE ACELASI STADION DIFERENTA INTRE FOTBALUL DIN ROMANIA SI DE ACOLO E CAM MARE,IN PRIMUL RAND NE TREBUIE ECHIPA APOI STADION

dadu1923
dadu1923  •  26 Iulie 2011, 16:33
Postat de puiulamiba pe 26 Iulie 2011, 12:52

jucăm în TIMIŞOARA!!! vrem în TIMIŞOARA!!! TIMIŞOARA!!! :X:X:X:X:X:X:X:X: :D

Cum sa jucam la Timisoara ma, ce sa cautam acolo, sa facem 2 zile pe drum dus-intors?

dadu1923
dadu1923  •  26 Iulie 2011, 16:26

Bai, voi astia care tot spuneti ca Rapidul sa joace la Timisoara, sunteti retardati? Rapidul sa joace in Giulesti, se va rezolva cu CS RAPID, Copos nu e atat de prost. Tot respectul pentru fratii de la Timisoara, imi pare enorm de rau pentru ei, dar RAPID va juca in Giulesti, iar meciurile din Europa League pe National. Terminati dracu cu ideile astea cu Timisoara, va duceti voi acolo cel putin o data la 2 saptamani, sa faceti 2 zile pe drum dus-intors?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează