FOTBAL  »  Superliga  »  CANTONAMENT ANTALYA

Echipele din Liga I au fugit în Antalya de zăpezi dar au dat de o furtună înfricoşătoare

Cantonament Antalya, Antalya +7   FOTO
Cantonament Antalya, Antalya

Articol de , - Publicat marti, 09 februarie 2010 00:00

Toate cele 18 echipe din Liga I au ales să facă pregătirea de iarnă în Antalya, pentru a scăpa de zăpezile din ţară. Doar că socotelile le-au fost date peste cap în ultimele zile de o furtună teribilă.
Echipele româneşti aflate în Antalya şi-a amînat antrenamentele din cauza furtunii  (video)

După ce duminică seara a jucat meciul cu Lokomotiv Sofia în condiţii extreme, pe vînt puternic şi ploaie torenţială, ieri Steaua şi-a dat peste cap tot programul din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. La 11:00, cînd trebuia să înceapă antrenamentul, furtuna şi ploaia l-au determinat pe Stoichiţă să renunţe. "Nu ieşim din hotel, nu are nici un rost. Ce antrenament să facem pe o aşa vreme? Incredibil ce e aici, niciodată n-am mai prins aşa ceva. Zilele trecute am luat frigu' dracului la primele două amicale, acum ploaie şi vînt", a spus Stoichiţă.

"Vîntul puternic chiar distruge antrenamentul, pentru că jucătorilor nu le poate ieşi nimic. Şi dacă dai în minge şi se duce aiurea o dată, de două ori, de trei ori, înnebuneşti, te enervezi şi numai antrenament nu mai e ăla", a spus Stoichiţă.

Nici dinamoviştii n-au dus-o mai bine. Ţălnar a decis că jucătorii nu au cum să se pregătească în astfel de condiţii, mai ales că un vînt foarte puternic îţi tăia respiraţia. Aşa că primul antrenament al zilei a fost anulat complet, în vreme ce pregătirea de după-amiază s-a desfăşurat la sală, la cererea expresă a jucătorilor. "Şuieră vîntul ca în filmele de groază, te şi sperii cum se aude", mărturisea Claudiu Niculescu.

Blocaţi în Antalya
Craiova, Ceahlăul, Pandurii, Alba Iulia şi Urziceni au avut probleme ieri să revină acasă din cantonamentele din Turcia. Primele patru formaţii trebuiau să revină cu un charter, dar au stat ore întregi pe aeroport şi nu au putut decola din cauza vîntului puternic care a măturat ieri Antalya. Şi ialomiţenii au avut probleme cu revenirea în ţară, deoarece zborul a avut întîrziere.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
kittutza
kittutza  •  09 Februarie 2010, 04:22

Super furtuna!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează