FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - DINAMO, DUMINICĂ, 20:00, ANTENA 1, DOLCESPORT ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Efort de finanţatori: 3.000 de euro! » Acţionarii au decis să aloce o sumă infimă pentru ca Dinamo să meargă la Iaşi cu avionul

Articol de - Publicat sambata, 08 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 08 decembrie 2012 11:41

Acţionarii au stat, au calculat şi au decis să aloce o sumă infimă pentru o echipă de fotbal cu pretenţii europene ca să se facă deplasarea la Iaşi cu avionul, şi nu cu autocarul


Criza financiară a luat-o pe Dinamo în braţe şi nu vrea să mai lase clubul din mîini. Roş-albii au ajuns să cîntărească atent, cu extracumpătare, şi costurile unei deplasări la Iaşi! Şefii au decis, în cele din urmă, ca drumul să se facă totuşi cu avionul, pentru a diminua oboseala voiajului. Cost: 3.000 de euro. Varianta secundă era să fi mers cu autocarul, iar motorina ar fi costat mult mai puţin, în jur de 300 de euro. "Dar ar fi fost şi mai obositor. Cu avionul, într-o oră eşti la Iaşi, cu autocarul făceam 6-7 ore, cu tot cu opriri. Avînd în vedere că locul 3, de care ne despart 5 puncte acum, este singura şansă să mai ajungem la anul în cupele europene, facem eforturi să asigurăm echipei condiţii cît mai bune ca să recupereze poziţiile pierdute. Deşi, la Dinamo, orice leu contează de-acum şi este bine drămuit", au comentat ieri şefii.

O altă echipă cu pretenţii, chiar contracandidată la cupele europene, este vorba de Rapid Bucureşti, a făcut deplasări în această toamnă doar cu autocarul! Şi la Piatra-Neamţ, şi la Vaslui. "A trebuit mereu să sunăm să ne ţină cina pentru că riscam să rămînem nemîncaţi", au acuzat giuleştenii.

Roş-albii tratează cu atenţie meciul de la Iaşi, întrucît CSMS Iaşi a obţinut 12 din cele 15 puncte posibile în ultimele 5 runde. "Dacă nu ajungem rapid în lupta pentru podium, fotbaliştii nu vor mai avea condiţii la fel de bune în cazul deplasărilor", susţin oficialii. Jucătorii şi angajaţii grupării au ajuns la aproape 4 luni de întîrzieri salariale.


"Voi găsi soluţii pentru a scoate maximum din acest meci. În ciuda problemelor pe care le au, jucătorii trebuie să se gîndească la punctele din aceste ultime două meciuri şi satisfacţia sportivă le va mai alina, poate, amărăciunea restanţelor salariale"
Dorinel Munteanu, antrenor Dinamo

"Rebelii" în afara lotului
Issa Ba şi Koulibaly au fost iertaţi de amendă - ar fi putut încasa o penalitate de cel puţin 1.000 de euro pentru că au refuzat să intre în cantonament -, însă nu fac parte din lotul pe care Dorinel Munteanu îl va deplasa la Iaşi. Cu toate că Dinamo are probleme de efectiv, cei doi au fost daţi ca exemplu, iar zilele următoare se va discuta rezilierea contractelor. "Pentru mine nu există un caz Issa Ba sau un caz Koulibaly. Nu pot să-i penalizez pentru că n-au luat banii, nu sînt rasist, n-am nimic cu ei, dar tratez în mod egal toţi jucătorii. Să nu intri în cantonament cînd programul e stabilit e inacceptabil! Le sugerez să n-o mai facă a doua oară", a spus antrenorul ieri. (Victor Vrînceanu)

Informaţii din vestiar
Dorinel Munteanu este şocat de un amănunt la Dinamo: "N-am mai întîlnit la nici o echipă pe care am antrenat-o să iasă informaţii din vestiar atît de repede! Voi lua măsuri foarte dure, trebuie să fim o echipă! Sînt multe lucruri anormale la Dinamo. Ori sînt microfoane peste tot, ori jucătorii spun totul foarte repede presei. Nu pot să-i penalizez financiar, că nu au luat banii". Totuşi, fotbaliştii şi angajaţii clubului "fac presiuni" pe lîngă ziarişti: "Mai întrebaţi-i şi voi pe acţionari cînd ne dau banii, poate vă scapă şi ei ziua minunată cînd vor face acest lucru!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
lp64
lp64  •  08 Decembrie 2012, 22:52

Extraordinar, ce nerusinare! 3000 de euro inseamna efort ?! E clara soarta lui Dinamo! Dar cum am renuntat la multe in acesti ani, vom renunta si la fotbalul romanesc, ca si asa e vai de capul lui!

biid
biid  •  08 Decembrie 2012, 13:28
Postat de dnbstep pe 08 Decembrie 2012, 12:26

prostii satului, dinamo si fanii ei :)) saraciile campionatului

Daca nu furi, nu ai cum sa te imbogatesti.Cine crede ca Becali a facut avere datorita capacitatilor sale intelectuale si manageriale si nu prin furt ,cu complicitatea unor ,,decizionali", ori este prost bata,ori imoral !!!.

biid
biid  •  08 Decembrie 2012, 13:19

Eu sant de parere sa se desfinteze toate echipele,sa ramana doar Steaua,Concordia....&com.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close