FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

El e duşmanul Stelei! » Lucian Marinescu n-a lăsat nici un fotbalist impresariat de el să treacă în Ghencea

Problemele pe care le-a întîmpinat Becali în negocierile pentru Nistor seamănă cu dificultățile din cazurile Wesley și Maxim și au un numitor comun
Problemele pe care le-a întîmpinat Becali în negocierile pentru Nistor seamănă cu dificultățile din cazurile Wesley și Maxim și au un numitor comun

Articol de - Publicat sambata, 18 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 18 mai 2013 16:08

Înainte de Nistor, alţi patru jucători foarte buni pentru nivelul României i-au fost interzişi lui Becali.

Steaua s-a blocat în tratativele pentru Dan Nistor după un scenariu pe care Becali l-a mai întîlnit şi în alte rînduri. "Vorbiţi cu Lucian Marinescu, eu nu mai comentez despre Steaua" e ultima reacţie din partea lui Nistor.

Cu cîteva luni în urmă, identic se comporta Alexandru Maxim, colegul lui Dan de la Pandurii. Şi impresarul lui era tot Marinescu. Lucian, 40 de ani, fost fotbalist al Rapidului şi participant cu echipa naţională a României la Campionatul Mondial din 1998, a devenit agent după ce s-a retras din cariera de jucător. Şi nu face afaceri cu Steaua!

Înainte de Nistor şi de Maxim, Gigi i-a mai dorit pe rapidiştii Rui Duarte şi Teixeira şi pe golgeterul Wesley, de la Vaslui. Agentul tuturor era Marinescu şi nici unul nu s-a mai transferat în Ghencea.

Impresarul chiar s-a aflat de fiecare dată în postura de a putea influenţa decizia, deoarece în toate situaţiile Steaua obţinuse acordul cluburilor, fie că a fost vorba despre Rapid, Vaslui ori Pandurii. Maxim, Teixeira, Duarte şi Wesley au schimbat deja campionatele şi Lucian l-a sfătuit pe Nistor să procedeze la fel, să treacă de la Tîrgu-Jiu direct într-o ligă de-afară, sărind peste Steaua. Malaga şi-a trimis oameni să-l vadă pe play-makerul lui Condescu, însă gruparea iberică nu a trimis pînă acum nici o ofertă.

"Am exagerat cînd am spus că Nistor trebuie să vină în genunchi la Steaua, dar eu am vorbit simbolic. Chiar mi-a plăcut că s-a supărat de ce-am zis, înseamnă că are personalitate!" (Gigi Becali, patron Steaua)

"E posibil să continuu la Pandurii, să plec în altă parte, e posibil orice. Să vin în genunchi la Steaua? Păi, ce sînt eu să vin în genunchi? Chiar nu mai am nimic de zis despre Steaua" (Dan Nistor, mijlocaş Pandurii)

Cum ar fi arătat Steaua cu cei cinci fotbalişti impresariaţi de Marinescu:
Tătăruşanu - Rui Duarte, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Nistor - Maxim, Wesley, Teixeira - Rusescu

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Meci blocat la pariuri
Casele de pariuri online, toate cu sediul în străinătate, s-au speriat de discuţiile interminabile pe marginea unui posibil blat la Steaua - Viitorul şi au blocat partida. Nu la fel s-a întîmplat şi cu agenţiile stradale din ţara noastră, care au păstrat meciul în ofertă, însă dau ca favorită echipa constănţeană! Pentru victoria Stelei cota e de 2.70, în schimb un succes al oaspeţilor e cotat la 2.40. Singura casă de pariuri din România care a blocat meciul e Stanleybet.

MM speră în minuni
Mihai Stoica a declarat la DigiSport că e posibil ca Vlad Chiricheş să revină pe teren chiar la primul meci al sezonului viitor, cel din Supercupa României, programat pe 10 iulie: "Chiricheş s-ar putea să nu piardă nici un meci, nici măcar cele de pregătire. Va fi apt inclusiv pentru Supercupa României. Chipciu va suporta o intervenţie chirurgicală săptămîna viitoare. Aşteptăm să se întoarcă doctorul Ioan Codorean de la un congres din Canada, pentru că în altcineva n-avem încredere".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (59)
serban_ionescu
serban_ionescu  •  19 Mai 2013, 07:38

la ce creier are Marinescu nu se putea altfel!cu un orizont cultural si managerial pana la varful bocancului, ma mirca mai are licenta!!

blade_mrn
blade_mrn  •  19 Mai 2013, 01:02

In afara de wesley, si partial maxim...n-am pierdut absolut nimic...

panacotar
panacotar  •  18 Mai 2013, 15:02

hai sa terminam cu nistor asta. k, nu vrea la steaua, sa fie sanatos.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează