FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL CAMPIOANA ROMÂNIEI

El e omul care i-a băgat titlul în buzunar lui Hagi! Cine s-a evidențiat în meciul Viitorului

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 mai 2017 09:50

Viitorul a câștigat campionatul în România, după ce s-a impus în fața celor de a CFR Cluj, 1-0, în ultima etapă din play-off.

Viitorul a suferit foarte mult în partida contra clujenilor, elevii lui Vasile Miriuță având foarte multe ocazii de a marca.

Formația lui Gică Hagi a fost salvată de portarul Victor Râmniceanu. Acesta a avut mai multe intervenții salvatoare în fața celor de la CFR și a păstrat poarta intactă. Râmniceanu a primit nota 9 din partea Gazetei Sporturilor, cea mai mare notă a meciului. Și Casap și Benzar au jucat foarte bine și au fost notați cu 7.

Cei mai slabi jucători de la Viitorul au fost Morar și Boli, care au primit nota 5. Fundașul lui CFR, Larie, cel care a făcut penalty-ul decisiv, a fost jucătorul care a primit cea mai mică notă a meciului, 4. 

clipboard01

Citește și: Titlu de 4,5 milioane! Hagi dă marea lovitură cu titlul câștigat de Viitorul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
963242023697129
Eugen Eugenescu  •  14 Mai 2017, 13:56

chiar a facut Larie vreun penalty ? n-am vazut asa ceva...de gamanibus ! oricum,ordinul a fost indeplinit pe linie de arbitraj !

florar
florar  •  14 Mai 2017, 13:56
Postat de Culita Arion pe 14 Mai 2017, 13:31

Acum vreo 2 luni chiar imi facusem o impresie buna despre Benzar, mai ales datorita prestatiilor de la meciurile nationalei. Dar m-am convins, dupa meciul cu Steaua (1-1) si, in special, cu CFR (de ieri), ca este ***

Benzarr s-a ,,accidentat,,in careul CFR,s-a accidentat sarind singur la cap...E vedeta ce sa mai...

luciann
luciann  •  14 Mai 2017, 13:43
Postat de Darius Vasile pe 14 Mai 2017, 12:32

Decisiva pentru castigarea campionatului de catre viitorul a fost arbitrajele pro viitorul si anti Steaua!!! Cate meciuri doamne au putut castiga astia doar cu arbitri si cu adversari visatori!!! Viitorul a fost de o penibilitate strigatoare la cer si in meciul de aseara cand fara arbitru nu ar fi putut sa castige meciul!!! Sunt stelist si intr-adevar sunt *** de ciuda ca Steaua a ratat campionatul insa am doua satisfactii si anume ca ''doar minamo Bucuresti este sub noi in clasament si viitorul ne va face sa radem grozav de mult in meciurile din competitiile europene iar dinamo rusinea Romaniei va da poate iarasi peste echipe ca Dinamo Tirana sau altele care i-au consacrat ca ''rusinea Europei''!!!

Daca nu le dadea Gaman penalty gratis (Coman s-a agatat de piciorul lui Larie) nu marcau nici intr-o suta de ani! Sa nu mai vorbim ca Astra si Craiova n-au jucat "pe bune" cu ei! De altfel n-a fost nicio greaseala de arbitraj impotriva lor in play-off! Noi numai in meciul direct cu ei am avut doua penalty-uri clare!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close