FOTBAL  »  Superliga  »  EXPLICAŢII

El este omul acuzat că a făcut jocurile Oţelului » Dan Petrescu "Fibră"nu are nici o grijă: ”Una le spuneam, alta făceau”

Lui Dan Petrescu
Lui Dan Petrescu "Fibră" i-au fost ridicate, la finalul lunii iunie, toate atribuţiile pe care le avea ca vicepreşedinte al CCA şi coordonator al delegărilor de la Liga 1

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 05 iulie 2011 12:46

Dan Petrescu "Fibră", fostul membru al CCA acuzat direct de Marian Iancu şi de Adrian Porumboiu că ar fi făcut jocurile Oţelului în finalul sezonului trecut, cu brigăzi dedicate Galaţiului, iese pentru prima dată public cu explicaţii după plecarea sa de la comisie.

Şi susţine că "nu am ce-mi să-mi reproşez pentru cele întîmplate la sfîrşitul campionatului. Ştiu că, în calitatea pe care am avut-o de responsabil pe Liga 1, m-am ocupat corect de pregătirea şi instruirea arbitrilor, dar şi aici se întîmplă de multe ori ca la fotbalişti: le spui una şi ei fac alta! N-au răspuns la comenzi, ăsta e adevărul. Şi vă mai spun ceva. La mijloc e şi faptul că, per total, avem o generaţie modestă de arbitri, cu prea puţine vîrfuri".

Fostul arbitru internaţional continuă: "Sînt curat, iar asta cred că se poate verifica foarte uşor. Există destule tehnici de supraveghere în ziua de astăzi, aşa că orice neregulă poate ieşi la iveală dacă se fac cercetări. Chiar vorbeam cu preşedintele Vasile Avram şi-i ziceam că, în ultima vreme, m-am văzut întîmplător doar de două ori cu Marius Stan: cînd am fost observator la Oţelul - Gaz Metan 2-2 şi apoi în timpul unei vizite pe care a făcut-o la CCA".

"Fibră" fusese acuzat concret de patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, că "e principalul responsabil pentru ce se petrece în arbitraj. Se ocupă de 20 de ani de mizerii, iar Sandu e complicele lui dacă nu ia măsuri. Face arbitri la apelul de seară, de fapt, la localul lui, Barza Chioară. Vor urma dezvăluiri în această privinţă în perioada următoare".

"M-am retras deocamdată din comisie pînă se mai decantează lucrurile. Rămîn observator şi poate că voi reveni cîndva la CCA, fiindcă au mai fost oameni, precum venerabilul George N. Gherghe, care s-au pus în slujba arbitrajului pînă la 85 de ani"
Dan Petrescu "Fibră", fost membru CCA

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
steelgalati
steelgalati  •  06 Iulie 2011, 11:21

Daca ar fi fost o vara torida as fi putut da vina pe soare ca va batut in cap !In loc sa ne ocupam de viitor sunt unii care tot dezgroapa mortii......Daca in fotbalul romanesc sunt multe lururi murdare organele abilitate ar trebui sa-si faca datoria,adevarata fata a fotbalului romanesc se va vedea in toamna cund jucam in Europa!Ma astept ca intr-un ziar de sport sa gasesc analize pertinente despre joc,achizitii ,etc.Daca as vrea sa citesc presa de scandal cred can-as intra aici!!!FORTZA OTELUL !!!

lv23
lv23  •  05 Iulie 2011, 15:03

Dan Petrescu a distrus fotbalul romanesc.....Iti amintesti "fibra"...1987 dinam0-Rapid 2-1...cand galeria Rapidului ti-a strigat continuu? "Dan Petrescu fii CORECT" FZR

ucadiga
ucadiga  •  05 Iulie 2011, 13:37

alt bandit pe nume petrescu !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează