FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

El este Xavi al Stelei! Lucian Sînmărtean, cifre fabuloase pentru acest sezon » N-are adversar în topul celor mai buni pasatori

Articol de - Publicat luni, 01 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 01 decembrie 2014 22:00

Steaua a deschis scorul la Botoşani după o reuşită a lui Andrei Prepeliţă, care a fost servit excelent de Lucian Sînmărtean, cel mai bun pasator din acest sezon. 

"Creierul" Stelei a ajuns astfel la al 10-lea assist din sezonul curent, fiind liderul detaşat la acest capitol.

Următorii clasaţi au abia 4 pase decisive. Aceştia sînt: Camora, Rotariu, Serginho, Martinus, Tamuz şi Ciucur.

Următorul jucător al Stelei la acest capitol este Alexandru Chipciu, care are 3 assisturi. Tot cu 3 pase decisive sînt şi Bumba, Albin, Amorim, Cosmin Matei şi Bawab.

În acest an calendaristic Lucian Sînmărtean are 14 pase decisive la Steaua şi 6 goluri. Pe lîngă aceste reuşite mai adăugăm şi 3 assisturi pentru naţionala României.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
tripp
tripp  •  02 Decembrie 2014, 08:23

asta e csavi de ghe-na, cind alti jucatori si alte echipe se dau la o parte din calea mioarelor ffffekaliote toti devin sssuper jucatori....dar valoarea oi-lo-r s-a vazut in euroPA unde sint o rushine...restul sint povesti.....

tbbone
tbbone  •  02 Decembrie 2014, 07:30

forzza Luciii

borat101
borat101  •  02 Decembrie 2014, 06:27

Toata presa/media din Romania nu are dreptul sa mai vorbeasca despre jucatori ca Sanmartean. Noroc ca sa stransferat la vai de 5teaua ei in ceasul al 69-lea, ca altfel ar fi fost un oricare alt jucator cu cariera/viitorul DISTRUSA din cauza mafiei din fotbalul Romanesc cu fam becali in frunte. Daca ar fi ajuns la CFR Cluj, Poli Timisoara (daca ar fi fost in prima divizie), RAPID, etc... nu ar fi prin NATIONALA, asa cum nu a prinso cand era la Vaslui. Ti.g.anii il dadea ba ca este beat, ba ca este bolnav, ba ca il doare o unghie, ba ca este in vacanta, ba ca sa batut pe strada, etc.. etc... nen.o.roci.ti ce sunteti acum strangeti statistici despre el?!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează