FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA, DUMINICĂ, 15:00, NETELEVIZAT

Electrica Braşov: "Nocturna a fost pusă în funcţiune în toamna anului 2008!"

Articol de - Publicat marti, 03 martie 2009 00:00

În urma deciziei de netelevizare a meciului dintre Steaua şi FC Braşov de duminică de la ora 15:00, Dumitru Dragomir, Valentin Alexandru şi Valeriu Argăseală consideră că oficialii celor de la FC Braşov împreună cu reprezentanţii Electrica Braşov sînt vinovaţii pentru nefuncţionarea instalaţiei de nocturnă.

Gazeta a socilitat societăţii Electrica Braşov părerea oficială în acest caz. Laura Pungă, şefa serviului de relaţii publice şi comunicare din cadrul Electrica Braşov a precizat pentru Gazeta Sporturilor detaliile referitoare la nocturna stadionului din Braşov.

"Electrica Distribuţie Transilvania Sud prin Sucursala Braşov a asigurat alimentarea cu energie electrică  pînă la punctul de delimitare a instalaţiilor, conform solicitărilor consumatorului. Astfel că, nocturna a fost pusă în funcţiune în toamna anului 2008.

Nu ştim despre alte probleme ulterioare legate de instalaţiile interioare ale consumatorului pentru alimentarea cu energie electrică, în condiţii de siguranţă şi continuitate", a pus Laura Pungă într-un comunicat oficial remis Gazetei.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (11)
 •  03 Martie 2009, 17:23

La meciul din tur(cel cu Dinamo) nocturna a functionat.Ceva este suspect!Nu degeaba Brasovul este centrul misterelor din Romania(Elodia,Gorbunov,Gribenco...):))

 •  03 Martie 2009, 16:54

Daca n-as fi vazut nocturna aprinsa macar doua ore in toamna, poate c-as fi putut fi mai naiv, dar cine pune botul la gogosile lor? Tara cu miros de parveniti...

gabryelll
gabryelll  •  03 Martie 2009, 16:45

Vazui ca a zis radu naum pe gsp ca a facut o schita si nu poate fii schimbat programu nu stiu ce...de ce nu il televizeaza pe gsptv2 sau gsptv3???ast un raspuns de la administratori;)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close