FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV „Și în Cipru sunt mulți «Gigi Becali»” » Fostul coleg de la Vaslui îi face portretul noului antrenor de la FCSB + reacția fermă a lui Porumboiu

„Săgeată” și Elias Charalambous au fost coechipieri la FC Vaslui / Sursă foto: Arhivă GSP
„Săgeată” și Elias Charalambous au fost coechipieri la FC Vaslui / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat joi, 30 martie 2023 10:29 / Actualizat joi, 30 martie 2023 11:56

Marius Niculae (41 de ani), fostul coechipier al lui Elias Charalambous de la FC Vaslui, îi face portretul exoticului antrenor ales de Gigi Becali pentru banca FCSB. „Săgeată” și fostul fundaș cipriot au împărțit vestiarul la galben-verzi în urmă cu mai bine de un deceniu.

Elias Charalambous este noul antrenor al celor de la FCSB. Cipriotul ajuns ieri în România a bătut palma cu Gigi Becali și a parafat o înțelegere valabilă până în anul 2024 cu vicecampioana României, conform Orange Sport. Contactat de GSP.ro, Marius Niculae și-a adus aminte de perioada în care l-a avut coleg pe Charalambous:

„Și în Cipru sunt mulți «Gigi Becali»” » Fostul coleg de la Vaslui îi face portretul noului antrenor de la FCSB + reacția fermă a lui Porumboiu
„Săgeată” și Elias Charalambous au fost coechipieri la FC Vaslui / Sursă foto: Arhivă GSP

„Era un băiat super OK, jucător de echipa națională a Ciprului, un caracter OK. Era băiat ca lumea, se integrase bine în vestiar, socializa. Nu excela ca fotbalist, era un jucător bun, fără să fie WOW. N-am de unde să știu cum e ca antrenor.

Eu cred că știe unde a venit, abordarea lui Gigi va fi la fel și cu un străin. Oricum, și în Cipru sunt mulți «Gigi Becali»! Probabil contează foarte mult că e vorba de FCSB, se bate la campionat. Și cunoaște foarte bine campionatul României”, a spus Marius Niculae, pentru GSP.ro. 

FCSB și-a prezentat noul antrenor: „A participat deja la primul antrenament”
FCSB
FCSB și-a prezentat noul antrenor: „A participat deja la primul antrenament”

Adrian Porumboiu: „Nu stau să urmăresc traseul jucătorilor care au trecut pe la Vaslui”

La GSP Live, fostul patron al Vasluiului, Adrian Porumboiu, a afirmat că n-a mai urmărit parcursul lui Elias Charalambous după plecarea ex-fotbalistului de la clubul său: 

„Despre Charalambous? Nimic deosebit. A fost un jucător care a trecut pe la Vaslui, că nu a stat mult. Atât, nimic mai mult. Nu știu ce a făcut mai departe, unde a jucat, dacă a antrenat sau nu. Nu e problema mea, nu stau să urmăresc traseul jucătorilor care au trecut pe la Vaslui”. 

Cine e Elias Charalambous, noul antrenor FCSB

  • Elias Charalambous e liber de contract din mai 2022, când s-a despărțit de Doxa Katokopias, grupare din prima ligă cipriotă.
  • Elias a fost „secundul” celor de la AEK Larnaca în perioada 2017-2019, apoi „principal” la aceeași echipă timp de 3 luni, decembrie 2019-februarie 2020.
  • A mai condus alte două echipe din Cipru din postura de antrenor principal: Ethnikos (decembrie 2020 - noiembrie 2021) și Doxa Katokopias (decembrie 2021 - mai 2022).
  • În România, ca jucător, Charalambous a bifat 18 meciuri și un gol pentru FC Vaslui.
  • 74 de partide în total ca antrenor: 27 de victorii, 19 egaluri, 28 de eșecuri, golaveraj 86-89, 1,35 puncte câștigate în medie/meci.

Citește și alte știri despre FCSB: 

Antrenorul ales de Gigi Becali a semnat cu FCSB » Durata contractului și salariul

Viitorul antrenor de la FCSB a sosit în București » E gata să semneze contractul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
fotbalminim00
fotbalminim00  •  30 Martie 2023, 14:51

vad ca au inceput dinamovistii sa comenteze,e adevarat e antrenor de mana a doua clar ,dar eu zic ca e un pic mai bun decat ce a avut Dinamo in ultimii ani

dr.jivago
dr.jivago  •  30 Martie 2023, 14:42

Imparatul e gol! Acest ipochimen care poarta niste haine pe care atarna niste fireturi, trese, fieratanii e de o fatarnicie ,de o grandomanie uluitoare (,, eu suny seful! ; eu le dau voie sa joace pe Ghencea,,). Haina militara pe care romanii o privesc cu evlavie este manjita cu noroi , este mototolita de un individ de o labilitate emotionala extrema! Efectiv ,nu intelege ca s-a terminat cu comunismul ! Democratia asta ,fie ea si știrba , il va matura ,curand! Cum poate un club care tine de Armata ori de Militie , intr.o tara care este in UE, in NATO , sa joace fair cu alte echipe cu aport privat??? In sfarsit ne-am prins, desi banuiam, de ce acest Talpan a fost sprijinit initial ptr a fabrica tot balamucul .... Doar pentru arginti...si multi... Eiiii, iata ca șandramaua a crapat!!!

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  30 Martie 2023, 12:45

Foarte tare aia ca cipriotul “cunoaste foarte bine campionatul din Romania”, dupa 18 meciuri jucate. Cate dintre echipele contra carora a jucat acum 10 ani mai sunt in prima liga? Cate mai exista??

Vezi toate comentariile (7)
Comentează