FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Noi vești proaste pentru FCSB » Încă un jucător important e indisponibil

Alexandru Băluță lipsește și el din delegația pentru Cluj / Foto: Imago Images
Alexandru Băluță lipsește și el din delegația pentru Cluj / Foto: Imago Images

Articol de , - Publicat duminica, 18 februarie 2024 15:15 / Actualizat duminica, 18 februarie 2024 16:20

Antrenorul FCSB, Elias Charalambous, a confirmat duminică faptul că Alexandru Pantea are o problemă gravă și va lipsi o bună bucată de vreme de pe gazon. El a anunțat că la Cluj, pentru meciul cu U, nu va face deplasarea nici Alex Băluță.

Nu trece o zi fără vești proaste de la FCSB. În conferința de presă de duminică, premergătoare meciului cu U Cluj, antrenorul Elias Charalambous a mai venit cu două.

Elias Charalambous l-a trollat pe Dawa la conferința de presă: „Este foarte norocos în această privință”
FCSB
Elias Charalambous l-a trollat pe Dawa la conferința de presă: „Este foarte norocos în această privință”

Alexandru Băluță, ultimul pe lista absenților

„Știți că Băluță s-a îmbolnăvit, nu va fi în lot, e ceva ce ni s-a întâmplat în ultima săptămână, diferite virusuri. Vreau să mulțumesc staff-ului medical, care lucrează zilnic ca nebunii pentru a pregăti jucătorii.

Ei sunt oamenii care se află în spate, dar care sunt foarte importanți pentru noi”, a spus tehnicianul roș-albaștrilor. Băluță nici nu s-a antrenat în ultimele zile, din cauza acestei probleme de sănătate.

Charalambous confirmă: „Alexandru Pantea are o problemă gravă”

Despre accidentarea suferită de Alexandru Pantea, la antrenament, Charalambous a comentat: „Are o problemă gravă. O să fie out pentru o perioadă lungă, dar știm că este un jucător puternic și va reveni și mai motivat. Nu părea să fie așa de serioasă, dar câteodată în fotbal primești și vești neașteptate”.

Pantea este suspect de ruptura ligamentelor încrucișate, iar despre leziunea lui vorbise anterior și președintele Consiliului de Administrație al clubului, Mihai Stoica.

El a povestit că, în momentul accidentării, Pantea a simțit o durere înfiorătoare, iar apoi a anunțat că jucătorul va fi operat în cel mai scurt timp, pentru a reveni cât mai repede pe teren.

Cum ar putea arăta FCSB pe Cluj Arena, luni seară

În afara lui Băluță și Pantea, de la FCSB vor mai lipsi Joyskim Dawa, căruia i-a născut soția și se află în Franța, precum și Dennis Haruț, bolnav de scarlatină.

Astfel că, pe Cluj Arena, FCSB ar putea arăta astfel: Târnovanu – V. Crețu, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Șut, Olaru, Alhassan – Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman

Mai puteți citi:

Horațiu Moldovan, amenințat de fostul său impresar: „Să-și respecte înțelegerile, sunt banii mei! Mai are o săptămână”

Reacția LPF după mesajul afișat de FCU Craiova înainte de meciul cu CFR Cluj

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează