FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 1-3

Elias Charalambous, după ce s-a dus la 11 puncte de CFR Cluj: „S-o luăm pas cu pas”

Articol de - Publicat marti, 19 decembrie 2023 23:42 / Actualizat miercuri, 20 decembrie 2023 09:21

Elias Chralambous, antrenorul de la FCSB, a vorbit despre echipa sa după victoria cu Poli Iași, 3-0. 

Cu un meci în plus, FCSB are 11 puncte în plus față de CFR Cluj, înainte de pauza competițională. Iar antrenorul cipriot și-a felicitat jucătorii și spune că încă nu se vede campion. 

Florinel Coman, alt gest controversat » A luat încă un „galben” intenționat și va rata meciul următor
POLI IAȘI - FCSB 1-3
Florinel Coman, alt gest controversat » A luat încă un „galben” intenționat și va rata meciul următor

Concluziile lui Elias Charalambous după Poli Iași - FCSB 

„Nu a fost ușor. Am avut meci acum trei zile, iar acum am jucat pe un teren greu. 

„Sunt foarte fericit pentru jucători. Acum e timpul să se odihnească, să stea cu familia și să se bucure de Crăciun. 

E bine că avem un avans mare față de CFR Cluj, dar punctele se vor înjumătăți. Mai e mult până la finalul campionatului. Vom lua fiecare meci în parte. 

Băieții au arătat atitudine și sper să continue așa. Da, sperăm să vină titlul. Ne dorim asta, dar o luăm pas cu pas. Trebuie să fim umili și să ținem capul plecat. O luam meci cu meci”, a spus Charalambous la OrangeSport.

Citește și: 

Leo Grozavu face afirmații grave după eșecul cu FCSB: „Lucrurile astea se întâmplă doar în România! Mulți jucători n-au vrut să joace!” + A criticat și arbitrajul

Vedeta din Superligă pe care a pus ochii Becali a refuzat prelungirea: „Era de nerefuzat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  20 Decembrie 2023, 10:50

Nea Harambie, fcsbeii lui Gigi Valiza deja au făcut "doi pași " în urma smenurilor patronului ( specialitatea castelului) cu sibienii și ieșenii. Dar mai sunt încă 19 pași de făcut din care după următorii 9 se injumatatesc și devin pași de pitici pt ca atât CFR, Craiova și Rapid se întăresc, dar nu precum a facut-o Gigi Valiza cu " doua artificii " de sărbători. Sa speram ca din ianuarie arbitri ( cât și cei din VAR) vor lua decizii corecte și nu precum au facut-o în Sepsi-CFR sau Petrolul - Rapid în care Bambowe era sa fie scurtat de-un cap în careu de către un ploieștean care se credea intr-un meci de K1 iar Cojocaru s-a făcut ca ploua . Același Cojocaru care în meciul de aseară ( Iasi-fcsb ) a pus umărul din cabina la acordarea cu mare ușurință a doua lovituri de la 11 pt ca fcsbeii lui Gigi Valiza sa mai facă încă un pas , din cei numărați de mata.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  20 Decembrie 2023, 10:25

Unii oameni sant atât de " deștepți " ca pur și simplu nu- și dau seama cât de " deștepți " sant ! Pas cu pas cred ca în curând va fi pentru plecarea lui !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează