FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Elton al doilea » Pentru că Eric e prea scump, Dinamo vrea să mai transfere un Elton da Silva

Elton da Silva este cotat acum la 50.000 de euro pe transfermarkt.de
Elton da Silva este cotat acum la 50.000 de euro pe transfermarkt.de

Articol de - Publicat sambata, 28 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 27 decembrie 2013 20:53

”Cîinii” vor trata cu Pandurii transferul mijlocaşului central Elton da Silva, 24 de ani. ”Eric este aproape imposibil de adus în acest moment, să mai vedem în ianuarie”, spun bucureştenii.

Roş-albii vor să slăbească Pandurii în lupta pentru un loc în cupele europene. Iar la Dinamo s-ar putea ajunge la situaţia să existe doi brazilieni Elton da Silva! Iar amîndoi să fie concurenţi, teoretic, pe acelaşi post.

Dacă acum Elton Figueiredo da Silva, 27 de ani, îmbracă tricoul "cîinilor", este dorit şi mijlocaşul gorjenilor, Elton Constantino da Silva, 24 de ani, un fotbalist care a prins formaţia Pandurilor în finalul sezonului.

Dinamoviştii vor să întrebe la începutul lui 2014 care sînt condiţiile în care oltenii ar fi dispuşi să le accepte pentru un transfer al lui Elton, mai ales că bucureştenii nu vor să investească mulţi bani în această mutare.

Eric - 1,4 milioane de euro
Miza rămîne un alt brazilian, Eric de Oliveira, însă mijlocaşul ofensiv de 28 de ani este foarte costisitor. Cel puţin pe moment. Este deţinut în coproprietate de către Pandurii cu Gaz Metan, în ţară nu pleacă sub 1,4 milioane de euro acum.

Cel puţin astea sînt semnalele primite de către conducătorii dinamovişti, care-l puseseră pe Eric în fruntea listei de achiziţii pentru această iarnă. Bucureştenii aşteaptă însă un răspuns oficial clar.

5 meciuri a bifat Elton în turul campionatului pentru Pandurii, din care 4 ca titular

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
1745flo
1745flo  •  29 Decembrie 2013, 00:21
Postat de travk pe 28 Decembrie 2013, 13:21

dinamu nu va putea sa ia jucatori de echipele din top 5 din Romania decat daca ii dau echipele alea afara, gen Radut - Costea - Bratu de la Steaua, in rest cum vreodata un jucator de la o echipa de cupe europene, s-ar duce la echipa de pe locul 6-7 unde se dau salarii de 300 de euro dar sunt pretentii de UCL?????????? vise...dinamu va lua rezerve de la Ceahlaul, cum a facut deja, jucatori din ligi inferioare congoleze sau din liga B, sincer mai bine ar incerca de la crompid sa ia ceva jucatori, vreo 2-3 tot sunt ok acolo, si la ce foame e la gitani ii dau repede pe 3 parale

nu mai behaiti aiurea ca-l aveti in lot pe Printul Cristea!

1745flo
1745flo  •  28 Decembrie 2013, 17:41
Postat de lucell pe 28 Decembrie 2013, 14:53

Mancati c.a..c.a.t ....v-ati s..u.g....e.. singuri daca v`ar transfera un jucator ca Eric:)

se pare ca stiti din proprie experienta cum se procedeaza! cine v-a invatat , Mache sau Mizta biciclista?

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  28 Decembrie 2013, 15:23
Postat de gymd pe 28 Decembrie 2013, 14:51

te contrazik amigo, e lent datorita ca e prea pufos daca ar slabi, si ar face la Dinamo o pregatire calumea va fi ala de la Medias cand marca de la etapa la etapa este un jucator de ultima pasa, ai vazut in E.L cum a jucat numai trb sa zik eu ca o zik degeaba :))

poti sa ma contrazici cat vrei, nu este numai un gras si un puturos. este si indolent si cam neam prost.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close