FOTBAL  »  Superliga  »  DEZAFILIEREA UNIVERSITĂŢII CRAIOVA

Elveţienii se implică în scandalul lui Mititelu cu FRF: "Trebuie chemaţi să răspundă FIFA şi UEFA"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2016 17:36

Tribunalul Bucureşti a decis în urmă cu trei zile ca Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir să fie condamnaţi la 3 ani cu suspendare în cazul dezafilierii Universităţii Craiova, decizia nefiind difinitivă. (DETALII)

Adrian Mititelu spune că în acest caz se va implica "una dintre cele mai mari case de avocatură din Elveţia".

"Veşti bune! Am fost contactat de una dintre cele mai mari case de avocatură din Elveţia specializată în litigii în legătură cu activitatea UEFA şi FIFA. În opinia acestor domni avocaţi ce s-a întâmplat în cazul Universitatea Craiova este de neconceput. Aceştia consideră că alături de FRF/LPF/CONDUCATORII FRF trebuie chemaţi să răspundă în solidar toate cluburile membre FRF, statul român, dar mai cu seamă FIFA şi UEFA pentru pasivitate la comiterea acestor atrocităţi.

Urmează ca la începutul lunii iulie să plec în Elveţia în vederea încheierii unui contract cu această casă de avocatură pentru asistenţă juridică în vederea demarării unor acţiuni la instanţele elveţiene, dar şi la instanţe internaţionale deoarece avocaţii elveţieni susţin că au fost încălcate grosolan norme prevăzute în tratate internaţionale la care România şi Confederaţia Elveţiană au aderat. O să vă ţin la curent cu toate aceste demersuri", a scris Mititelu pe pagina sa de facebook.

ISTORICUL DEZAFILIERII U CRAIOVA

În 2013, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au fost trimişi în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie, în dosarul privind dezafilierea echipei de fotbal Universitatea Craiova. Cei doi au fost acuzați de abuz în serviciu și trafic de influență. 

Membrii Comitetului Executiv al FRF care au votat dezafilierea Universităţii Craiova în 2011 au fost trimişi în judecată pentru abuz în serviciu. Aceştia i-ar fi adus lui Adrian Mititelu un prejudiciu de 15.800.000 lei.

Componența Comitetului care a votat dezafilierea Universității, pe data de 20 iulie 2011: 

1. Mircea Sandu - președinte FRF (a semnat)
2. Dumitru Dragomir - primvicepreședinte FRF (nu a semnat)
3. Octavian Goga - vicepreședinte FRF (a semnat)
4. Marius Stan - reprezentant al cluburilor din Liga I (a semnat)
5. Cornel Şfaiţer - reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (nu a semnat)
6. Marian Rusen - reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (a semnat)
7. Ștefan Stana - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (a semnat)
8. Cristi Bobar - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (a semnat)
9. Paul Costas - reprezentant al cluburilor de copii și juniori (a semnat)
10. Marian Palarie - reprezentant al cluburilor de fotbalul feminin (a semnat)
11. Vasile Avram - președinte CCA (nu a semnat)
12. Sorin Ţerbea - reprezentantul cluburilor de fotbal în sală (a semnat)

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (32)
deuxex
deuxex  •  17 Iunie 2016, 13:12

Pastileee! Dati-i pastilele lui Ajica! Asta a innebunit de tot! Nimeni nu spune faptul ca orice eventuala despagubire pe care o va primi FC U Craiova SA, fosta firma a lui Mititelu, va intra in conturile societatii, nu in buzunarul lui Mititelu! Pentru ca Mititelu NU MAI DETINE ACEA FIRMA, ci este condusa de un administrator judiciar. Ajica nu va vedea niciun leu din toata afacerea asta :)))

timm
timm  •  17 Iunie 2016, 01:26

S-au inmultit postacii Olgutei. Cum se duc banii craiovenilor, de la primarie la postaci. Bravo Oguta, sechestru pe avere ai, oare ce urmeaza? Se strange latul.

ertyuiop
ertyuiop  •  16 Iunie 2016, 20:09
Postat de juventin pe 16 Iunie 2016, 22:40

http://m.evz.ro/mititelu-a-pierdut-si-ultimul-razboi-frf-a-avut-dreptate-in-cazul-dezafilierii-universitatii.html ,,...........deci cum e ? Dezafiliere corecta.

nu ti s-a uscat mana cand ai scris ca mazilirea U Craiova a fost corecta?!!!!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează