FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VOINŢA SIBIU

Emeghara îşi face bagajele! » Fundaşul este din nou pe făraş

Emeghara (27 de ani) a încasat 40.000 de euro pentru cele 4 luni pe care le-a petrecut acum la Steaua
Emeghara (27 de ani) a încasat 40.000 de euro pentru cele 4 luni pe care le-a petrecut acum la Steaua

Articol de - Publicat sambata, 17 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2011 20:52

Steaua l-a anunţat pe fundaşul african că nu va mai conta pe serviciile lui, urmînd ca de săptămîna viitoare să nu mai fie jucătorul ei.

S-a decis numele primului fotbalist care va pleca de la Steaua imediat după ultimul meci, de luni. Nu e nici Florin Costea, nici Martinovici, nici Galamaz, ci Ifeanyi Emeghara. Lui i se termină minicontractul de 4 luni pe care l-a semnat cu Steaua în septembrie, iar şefii l-au anunţat deja că va trebui să-şi facă bagajele.

"Steaua nu-i va prelungi înţelegerea, îi mulţumim pentru că ne-a ajutat, dar nu-l vom mai păstra", a anunţat unul dintre şefi. Şi în vară Steaua îl anunţase că nu-i mai prelungeşte înţelegerea, dar africanul a devenit o alegere de avarie după accidentarea extrem de gravă a lui Gabi Matei, operat la ligamentele încrucişate.

Emeghara e în acest moment, alături de Bicfalvi, cel mai vechi fotbalist din actualul lot, el venind în Ghencea în iunie 2007, de la Poli Timişoara, în schimbul a 1,5 milioane de euro.

611 minute a jucat Emeghara pentru Steaua din vară şi pînă acum, bifînd 9 meciuri: 7 de Liga 1 şi două de Europa League

4 a fost nota pe care Emeghara a primit-o din partea Gazetei Sporturilor pentru prestaţia de la meciul Steaua - AEK Larnaca 3-1, cînd a greşit grav la golul ciprioţilor, apoi a fost schimbat pentru că se sufoca fizic

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
mihai.dan
mihai.dan  •  17 Decembrie 2011, 14:34

multumim emeghara......un fotbalist asa serios merita mai mult...sper sa gasesti un club repede

myke82
myke82  •  17 Decembrie 2011, 13:37

Prin faptul ca-l lasa pe Emeghara sa plece, Steaua nu face o greseala ci face ceea ce este normal. Ca jucator este foarte bun, ca si caracter este si mai bun, dar din pacate picioarele nu-l ajuta, nu ai ce sa-i faci. Imi pare rau pentru el, pentru ca nu ai ce sa-i reprosezi. Niciodata n-a comentat si intotdeauna si-a facut treaba atunci cand a fost bagat in teren, dar se pare ca norocul nu-i surade deloc prin aceste accidentari dese. Probabil este de vina si fizioterapeutii care ii are Steaua sau programul de pregatire, nu-mi dau seama. Ceva se intampla. Poate la alta echipa va avea mai mult noroc. Mult succes in continuare Eme.

nameuser
nameuser  •  17 Decembrie 2011, 10:21
Postat de vataselu pe 17 Decembrie 2011, 03:06

emeghara apt 100% e peste tot ce e in romania si ce a avut steaua de la dan petrescu incoace pe acel post..prob e ca apt poate fi maxim 2-3 meciuri pe sez

corecrt emeghara e fotbalist dar nu-l ajuta genunchii

Vezi toate comentariile (8)
Comentează