FOTBAL  »  Superliga  »  

Emil Niţă: "Autorităţile locale au investit 3 milioane de euro în nocturna de la Braşov"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 martie 2010 00:00

Fostul prefect al judeţului Braşov, Emil Niţă, i-a răspuns preşedintului executiv al clubului FC Braşov, Dinu Gheorghe, care acuzase autorităţile locale că nu sunt alături de echipă.

"La Braşov s-a făcut nocturnă din bani publici de 3 milioane de euro. Eu nu spun că este o treabă rău făcută, ştiu că sînt norme UEFA şi că nocturna este necesară. Banii alocaţi fotbalului sînt puţini, iar dacă investim în astfel de lucruri care nu erau atât de urgente, să nu ne mirăm că am ajuns aici.

S-au luat banii cu care se puteau creşte copiii şi juniorii clubului şi acum nu mai sînt bani. Cu 3 milioane de euro FC Braşov putea trăi o perioadă bună în condiţii liniştite.

Este important să construim baze sportive, nu cu costuri mari, unde să joace fotbal copiii, fiecare cartier să aibă măcar 2 astfel de terenuri si atunci nu s-ar mai băga banii pompieristic în astfel de proiecte, fiindcă la toate proiectele de acest tip, unde dai banul la cerere şi ofertă, banii mai au şi alte destinaţii şi sunt cheltuiţi aiurea.

Eu chiar am propus şi încă cred în acest proiect că trebuie să construim o echipă de fotbal care să nu aparţină mediului privat şi care să ne reprezinte cu cinste la nivelul primei ligi", a declarat Niţă la Nova TV.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (8)
dasnny
dasnny  •  02 Aprilie 2010, 17:44
Postat de mihaisan1 pe 31 Martie 2010, 12:42

3 milioane o nocturna?....

facuta de nea niculae si prescom;)....ce zici

dasnny
dasnny  •  02 Aprilie 2010, 17:43
Postat de sergiusurdila pe 31 Martie 2010, 17:52

Sunt din Brasov si acest individ pe nume Emil Nita este un bandit de om,a distrus fabrica Tractorul la care era director si acum vine el si minte ca FC.Brasov a bagat atatia bani intr-o nocturna.Si prin cadrul primariei a furat de a ajuns unde a ajuns,ca prefect.

ma..tu minti....:) Sarbatori Fericite!!!la toata lumea:)

vlad_stegar
vlad_stegar  •  31 Martie 2010, 22:41

Nu l-as crede pe Nita nici daca mi-ar spune ca apa e uda, iar chestia cu echipa care sa nu apartina mediului neprivat frizeaza dementa.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează