FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CS U CRAIOVA 1-2

Emil Săndoi, după meciul care o îngroapă pe Rapid: "Ne pare rău pentru ei"

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 mai 2015 20:31

CS U Craiova a cîştigat meciul cu Rapid, 2-1, şi a micşorat şansele giuleştenilor de a se salva de la retrogradare.

"Veneam după o perioadă grea, după multe meciuri fără victorie. Aveam nevoie de aceste trei puncte. Era un joc important pentru noi şi era interesul nostru să cîştigăm azi.

Am făcut o primă repriză modestă, dar în partea a doua am jucat mai bine şi am reuşit să ne impunem. Obiectivul nostru este să ne calificăm pe un loc fruntaş. 

Rapid mai are şanse de salvare şi tuturor celor din club ne pare rău pentru acest club. Este o echipă de tradiţie, cu rezultate importante. Le urez multă baftă, pentru că lupta la retrogradare încă se joacă", a spus Săndoi la DigiSport.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (12)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  18 Mai 2015, 21:16

hahaha ce se oftica parlitii,hahah se desfiinteaza rapid !sdsds

ucluj2011
ucluj2011  •  18 Mai 2015, 15:06

gesepistii
gesepistii  •  18 Mai 2015, 08:52

Va pare rau pe naiba, din vremuri vechi Craiova nu inghite Rapidul, inainte de 1975 cand oltenii au fost furati ca in codru in finala cupei, cand au avut gol valabil anulat hoteste si doi jucatori eliminati. Felicitari Craiova ati curatat campionatul ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează