FOTBAL  »  Superliga  »  INTERNAŢIONAL CURTEA DE ARGEŞ - FC DROBETA TR. SEVERIN 0-0

Emmanuel Kone la un pas de moarte!

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2009 00:00

Meci de pregătire cu mulţi nervi între Internaţional şi FC Drobeta Turnu Severin, unul în care arbitrul piteştean Daniel Pop a arătat 6 cartonaşe galbene şi unul roşu doar în prima repriză! Mai mult, consecinţă a durităţilor din teren, ivorianul lui Internaţional, Emmanuel Kone, s-a accidentat grav în minutul 4 după un duel cu fundaşul Dan Ignat.


Lovit rău la faţă, Kone a mers cu greu până la salvare, după care şi-a pierdut cunoştinţa, făcînd comoţie cerebrală. Ivorianul a fost transportat imediat la Spitalul Judeţean, unde medicii i-au pus diagnosticul: leziune a măduvei cervicale. După analiza doctorilor piteşteni, Kone a fost dus imediat la Bucureşti, pentru analize amănunţite.

Arbitrul Daniel Pop l-a eliminat în minutul 30 pe mijlocaşul Hugo Moutinho pentru injurii, după ce în prealabil îi arătase cartonaşul galben. Apoi, în minutul 32, FC Internaţional a beneficiat de un penalty pe care Frăsineanu l-a ratat, şutul său fiind parat de portarul Alin Barbu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
cobhc
cobhc  •  22 Iulie 2009, 11:56

De ce nu mai scrieti nimic despre starea lui de sanatate ?????

 •  21 Iulie 2009, 23:55

Puteti sa-mi ziceti daca va mai juca vreodata fotbal?????Multumesc anticipat

danielbabii
danielbabii  •  21 Iulie 2009, 23:41
Postat de pe 21 Iulie 2009, 23:23

@ danielbabi: in primul rand ar trebui sa sti ca EMANUEL Kone este jucatorul CFR-ului si este imprumutat cu Viera la Curtea de Arges iar de jucat nu a jucat la Botosani ci la echipa a 2-a a CFR-ului si cateva meciuri si la prima echipa si este titular alaturi de Drogba in atacul Coastei de fildes

atunci am gresit eu imi cer mii de scuze

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close