FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Epopeea lui Dan Nistor s-a terminat » Cum i-a mărit Gigi Becali salariul căpitanului celor de la Dinamo + Reacția Anamariei Prodan, intermediarul discuțiilor

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 24 august 2018 11:31

Interesul lui Gigi Beclai l-a ajutat pe Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo, să obțină o creștere salarială de 50 la sută.

Negocierile cu FCSB l-au bulversat pe Dan Nistor. Momit de Gigi Becali cu un salariu de 20.000 de euro pe lună și o primă de instalare de 100.000 de euro, căpitanul lui Dinamo le-a cerut roș-albilor un salariu de 15.000 de euro și o sumă mai mare de bani pentru a semna o nouă înțelegere.

În primă fază, dinamoviștii sperau să obțină un milion de euro de la latifundiarul din Pipera și nu au demarat nicio discuție cu Dan. După ce Gigi l-a deturnat pe Zlatinski, care era în negocieri cu "câinii", aceștia s-au speriat și au trecut la fapte! Conducătorii roș-albilor l-au sunat aseară pe Dan și i-au promis că vor face tot posibilul pentru a-i oferi salariul dorit.

Negoiță, convins cu greu

Conform surselor Gazetei, managementul dinamovist a dus adevărate lupte cu Ionuț Negoiță pentru a-l convinge să crească plafonul de salarii, limita de până acum fiind chiar leafa lui Nistor, de 10.000 de euro pe lună.

Afaceristul de la RIN a fost foarte deranjat de atitudinea căpitanului, care chiar a amenințat că nu se mai antrenează dacă nu i se oferă condiții mai bune, altfel să fie lăsat să plece la FCSB. Până aseară, Negoiță era hotărât să nu-i acorde nicio mărire salarială lui Dan în cazul în care transferul la FCSB pică.

Finanțatorul alb-roșu s-a bazat în decizia sa pe faptul că cel mai bun jucător din "haită" mai are contract cu gruparea roș-albă încă 2 ani și până la urmă se va obișnui cu ideea ratării banilor de la FCSB.

Oamenii de la birouri i-au transmis lui Negoiță că e nevoie de o infuzie serioasă de bani pentru a-l ajuta pe Nistor să fie concentrat în continuare pe jocul de la Dinamo. Având în vedere că e greu de crezut că Becali mai e interesat de căpitanul "haitei", Negoiță a acceptat să se vadă săptămâna viitoare cu jucătorul pentru a-i satisface pretențiile. 

"Suporterii au vrut să vină la mine acasă să-mi arate că mă respectă, să îmi dea bani, dar eu știu că am respectul lor. Și ei îl al pe al meu. Nu vreau banii fanilor. Am nevoie să văd respect din partea clubului la care joc"Dan Nistor, mijlocaș Dinamo

6,80e media notelor GSP ale lui Nistor, cea mai mare din lotul dinamovist

1.100.000 €valorează Nistor, conform transfermarkt.de

"Am vrut să ajut Dinamo!"

Anamaria Prodan a intermediat discuțiile dintre Gigi Becali și Dinamo pentru transferul lui Nistor. Contactată de GSP, impresara spune că roș-albii au ratat o afacere foarte bună: "Suntem în perioada de transfer și am vrut să aduc bani clubului Dinamo. La 31 de ani, câți are Nistor, e greu să iei pe el 800.000 de euro și un jucător de 22 de ani. Cred că era un deal bun pentru toată lumea. Nu comentez refuzul clubului Dinamo pentru că fiecare își face politica de transferuri așa cum crede că este OK. Spun totuși, din punctul de vedere al managerului care lucrează cu mai multe echipe, nu numai cu Steaua, că era o afacere foarte bună". 

A renunțat la bani pentru Dinamo

În momentul în care mijlocașul s-a întors în iarnă de la CFR, căpitanul dinamovist a renunțat la bani pentru a se întoarce la echipa de suflet. În Gruia, Dan a câștigat lunar 15.000 de euro, iar la Dinamo a acceptat un salariu cu 5.000 de euro mai puțin. 

Au adunat 20.000 de euro

Peluza Cătălin Hîldan a hotărât să strângă rândurile în încercarea de a-l convinge pe Nistor să rămână la Dinamo. Astfel, suporterii dinamoviști care cotizează în regim socios au adunat 20.000 de euro pe care vor să îi ofere mijlocașului

Vezi și: EXCLUSIV Florin Bratu încearcă să-i liniștească pe fani după plecarea lui Mahlangu: "Am făcut rost de bani și vom aduce pe altcineva" » Prima reacție despre mutarea lui Nistor la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  25 August 2018, 22:22

ca-nvremurile care le credeam apuse, cu arbitrii

122444612029893
Rica Sectoristu  •  25 August 2018, 06:45

aceasta *** de prodanca asemenea mamucai implicata prin relatii de la dolanescu la socaciu si altii nespusi chiar pe cind era maritata cu un asa zis avocat batrin a facut orice sa ajunga in america cu un baschetabalist cu care are doua fete. omul a realizat ce se intimpla cu una care nu prea vrera sa munceasca s-a intors in patrie la clubul vox cu serghei mizil si alte loaze. a pus mina pe reghe omul cu fatza de fata mare si naiv incalecindu-l l-a dominat si iat-o astazi procuratoare de fotbalisti. imi este sila cind vad facaturi din astea care sint nesatule de bani. dan alexa si el cu clanul camatoarilor si al condurenilor. ce sa stie ea cu nistor. nistor nu este prost. iubeste clubul dinamo si a stiut de ce a ramas. ii vor da banii si trebuie sa faca zgircitii aia de negoita care au bani fara probleme dar nu le mai ajunge. plecind la steaua putea sa frece banca daca nu era in teren pintili nasul lui. pintili va pleca si ... si ... la dinamo este imparat. ma rog. ce sa stie prodanca in afara de bani? nimic. sa faca si astia ceva cum face mihai nesu dar mai au sa ajunga la puterea de intelegere a lui nesu. pina atunci sa isi vada de suncile ei fara fotoshop si de barbat-sau un papagal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  24 August 2018, 20:23
Postat de maotzedun pe 24 August 2018, 19:15

Hai ma, nu mai fiti ipocriti. Ii cereti aluia sa renunte la jumatate din bani sa ramana la Dinamo, ca doar dublu ii oferea ciobanul. Cati dintre suporterii dinamovisti care se bat cu pumnul in piept ca sunt caini pana la moarte sunt dispusi sa-si doneze jumatate din salariu pt club? Cluburile sunt societati comerciale iar jucatorii angajati. Toti facem ce fac jucatorii. Toti suntem dispusi sa parasim actualul loc de munca daca primim o oferta salariala mai buna de la o alta firma....

diferenta intre noi si Nistor e ca Nistor a semnat un contract pe care nu-l poate anula cand vor muschii lui. Si nu are cum sa renunte la ceva ce nu a avut niciodata. Nistor putea sa accepte sau sa refuze atunci cand Dinamo isi dadea acordul pentru transfer. pana atunci totul putea fi in cel mai bun caz un vis umed. reality check !

Vezi toate comentariile (44)
Comentează