FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - GAZ METAN

Eric a venit direct de la maternitate să-şi susţină colegii cu Braşov

Eric a fost asaltat de fani la Tg. Mureş +1   FOTO
Eric a fost asaltat de fani la Tg. Mureş

Articol de - Publicat luni, 25 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 iulie 2011 19:55

Deşi a fost învoit de antrenorul Cristi Pustai, Eric de Oliveira a ţinut să fie alături de colegii de la Gaz Metan în partida cu cei de la FC Braşov.

Mijlocaşul a plecat direct de la maternitatea unde se află soţia sa Cosmina şi fiul său Deric direct la Stadionul Transil din Tg. Mureş unde Gaz Metan evolua împotriva celor de la FC Braşov.

Acesta a ajuns la arenă cu puţin timp înainte ca braşovenii să deschidă scorul şi a putut vedea cum coechipierii i-au dedicat reuşita egalizatoare fiului său. Prezenţa sa nu a trecut neobservat, brazilianul fiind asaltat de fanii din tribune pentru poze şi autografe.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează