FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA, DUMINICĂ, 18:00, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Eric ar juca în "Ştefan cel Mare": "Mi-ar plăcea la Dinamo"

Eric de Oliveira, Eric, Gaz Metan
Eric de Oliveira, Eric, Gaz Metan

Articol de - Publicat joi, 13 mai 2010 00:00

Brazilianul Eric, de la Mediaş, spune că e tentat să joace pentru roş-albi. Dinamo se luptă cu Poli şi cu CFR pentru el.

Unul dintre cei mai tehnici mijlocaşi din Liga I, brazilianul Eric, ar lăsa Mediaşul pentru Dinamo. "Ştiu că mă vor marile echipe din România, mi-a ajuns şi mie la urechi interesul lor şi, sincer, mi-ar plăcea să joc din toamnă la o formaţie care să tragă la Europa şi la campionat. Respect Mediaşul şi munca oamenilor de aici, dar vreau altceva după 3 ani. Dinamo? Am auzit de mai multe ori că mă vrea, ar fi interesant. Dacă m-ar tenta? Da, mi-ar plăcea", a declarat ieri brazilianul comparat de colegi cu Ronaldinho, atît ca stil de joc, cît şi ca înfăţişare.

Mijlocaşul ofensiv mai este în atenţia lui CFR Cluj şi a lui Poli Timişoara, pe care a învins-o în ultimă rundă, marcîndu-i două goluri. Preţul fixat de Mediaş: 350.000 de euro. Dinamo a deschis deja tratativele, însă oferta "cîinilor" e de doar 120.000 de euro, plus un jucător la schimb.

Inedit despre Eric
> Colegii îl compară cu Ronaldinho. "E foarte tehnic, plus că seamnă la faţă cu Dinţosul"
> Ce-l apropie de Borcea: în copilărie a vîndut butelii în tinereţe ca să facă bani. "O făceam ca să-mi scot iubita de atunci în oraş. Aşa îmi ceruse tatăl fetei", a povestit sud-americanul într-un interviu acordat Gazetei.
> Are o relaţie de dragoste cu handbalista Cosmina Dancu

6 goluri şi o pasă decisivă a reuşit în acest sezon Eric pentru medişeni

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
sundancekid
sundancekid  •  13 Mai 2010, 05:38

Trageti o privire la articolul jucatorului gabi muresan de pe site-ul cfr-ului sa vedeti ce propun fanii cfr-ului in frunte cu un asa zis domn din sibiu pe nume albu !!! Cica dezafilierea de la federatia romana de fotbal si infiintarea federatiei de fotbal a transilvaniei !! Nici macar nu vor sa-i spuna federatia romana de fotbal a transilvaniei !!! Cica nu pot sa se dezvolte mai mult din cauza Romaniei !!! Argumentind ca sunt prea cinstiti, corecti, etc...Ca sa vedeti pe cine face campioana a

 •  13 Mai 2010, 02:27

Sa vina la Dinamoooooooo!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează