FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Eric s-a întors la Gaz Metan! Dar nu ca jucător, ci ca impresar :D

Articol de - Publicat sambata, 30 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 30 iunie 2012 10:25

Jucătorii Gazului Metan au avut parte de o surpriză plăcută în această dimineaţă în cantonamentul din Ungaria. Mijlocaşul brazilian Eric de Oliveira a ajuns  în stagiul de pregătire al medieşenilor de la Debrecen, însă nu din postura de jucător ci din cea de impresar

Eric şi-a însoţit doi conanţionali pe  care el i-a adus şi l-a rugat pe tehnicianul Cristi Pustai să îi testeze în zilele următoare.

“Mi-a zis că are doi prieteni pe care ar vrea să îi vadă antrenorul Cristi Pustai. A mers împreună cu ei şi atît. Încă odată repet, pînă în momentul în care nu va aduce o hîrtie prin care să fie certificat faptul că este liber de contract, pentru noi Eric nu există”,a afirmat Ioan Horoba, directorul general al medieşenilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mediash
mediash  •  01 Iulie 2012, 04:53

Eric trage acuma sa scape de cantonamente inainte sa semneze, dar o simte el dupa aceea! Pacat ca nu ii mai constient de viata sportiva de profesionist

jorgecosta
jorgecosta  •  30 Iunie 2012, 10:32

Am si eu cativa prieteni care joaca fotbal aici jos in fata garajelor.Promit ca nu iau comision mare, insa vreo 20% dintr-o suma de transfer pe viitor mi-ar surade.hahahaa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează