FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - ALBA IULIA 5-0

Eric vrea să plece de la Gaz Metan: "Lăsaţi-mă la granzi!"

Eric de Oliveira, Eric, Gaz Metan
Eric de Oliveira, Eric, Gaz Metan

Articol de - Publicat luni, 17 mai 2010 00:00

Deşi mai are un an contract cu Mediaşul, Eric vrea să plece la o echipă care să ia titlul.

Două goluri îi mai lipsesc brazilianului de la Gaz Metan, Eric de Oliveira (24 de ani), pentru a-şi bifa obiectivul personal de 10 goluri pe sezon. "Staţi liniştiţi, mai e o rundă şi mai pot scoate două boabe din joben. Chiar dacă am început mai slab campionatul, am avut prieteni adevăraţi lîngă mine care m-au încurajat mereu. Aş fi fericit dacă aş încheia sezonul cu o dublă", spune Eric.

Brazilianul mai are contract pe un sezon cu Mediaşul, dar vrea să plece la o echipă care se luptă la titlu. "Eu sincer aş vrea să plec. Am deja 24 de ani, iar viaţa de fotbalist este scurtă. Cred că ar fi bine să rămîn tot în România pentru că m-am obişnuit deja aici. Acum vreau să merg acasă, în Brazilia, să mă liniştesc, iar apoi aştept să văd ce se va întîmpla. Visul meu este să ajung la o echipă mare care se bate la titlu. Mă bucur pentru Bud că a cîştigat campionatul şi îmi doresc să ajung şi eu într-o zi ca el", a spus mijlocaşul.

"Mă pregătesc intens la bucătărie, pentru că, la final, vreau să-mi cinstesc colegii cu o porţie adevărată de sarmale"
Eric de Oliveira, mijlocaş Gaz Metan

11 goluri a marcat Eric în cele 54 de meciuri jucate în Liga I. Cinci dintre aceste reuşite le-a înscris în ultimele 4 etape

- După 30 de partide pentru Alba Iulia, mijlocaşul Florin Dan nu mai vrea să joace pentru Unirea. "Probabil la Mediaş a fost ultimul joc al meu pentru Alba Iulia. Îmi doresc să prind un contract în străinătate şi sper ca şefii să mă înţeleagă pentru că am o vîrstă şi asemenea oportunităţi externe se ivesc rar", a spus Dan (31 de ani). (Dan Henegar)
- Veteranul Gabi Rotaru a comentat înfrîngerea ruşinoasă de la Mediaş: "Din 2006, n-am mai luat 5 goluri într-un meci. Am trăit un sentiment amar, priveam tabela, număram minutele rămase şi îmi doream să treacă mai repede timpul să nu mai iau goluri".
- Bosniacul Blaz Sliskovici s-a sufocat după înfrîngerea la scor. "Cînd pierzi la asemenea scoruri e ceva ieşit din comun, un sentiment groaznic, parcă nu mai am aer", a spus Sliskovici. (Dan Henegar)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
salageanmd
salageanmd  •  18 Mai 2010, 11:00

Ce loc sase la Medias? Daca nu vin jucatori de valoare tare imi e ca peste doi ani vom avea multe victorii...dar asta in liga a doua!

gazistu
gazistu  •  17 Mai 2010, 23:59

m-as bucura pt el sa prinda un contract mai buna ca la noi, insa daca pateste ca curtean ii va parea lui rau ca a plekat, eu mias dori sa ramana la noi si la anu cu un stadion mai mare sa tintim si noi vreo cupa sau un loc 6 de EUROPA LEAGUE.

 •  17 Mai 2010, 09:42

Cine doreşte cartea,,Fotbalişti care au evoluat în,,Naţionala''Romaniei(1922-2006)''se poate adresa la e-mail:[email protected] Cartea prezinta in ordine alfabetica biografiile celor 734 de internationali care au jucat pentru Romania. 2

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close