FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Eroul din Cupa României s-a întors în Ştefan cel Mare » Ropotan nu s-a prezentat! Mai vine la Dinamo?

Articol de - Publicat vineri, 11 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 11 ianuarie 2013 21:40

Foştii dinamovişti s-au întors în Ştefan cel Mare, cel puţin pentru cîteva antrenamente. Scarlatache s-a antrenat alături de Dănciulescu şi compania, în timp ce Ropo a ratat şedinţa de pregătire.

Scarlatache nu va reveni în Ştefan cel Mare, ci se antrenează doar pentru a se menţine în formă. ARe un contract ferm cu Hazar Lankaran, mai ales că acolo are un salariu de 20.000 de euro pe lună, fiind şi foarte apreciat.

Ropotan a ratat însă antrenamentul de azi şi nu se ştie dacă va merge în cantonamentul de la Poiana Braşov. Mijlocaşul a spus că va juca pentru roş-albi doar dacă nu-şi găseşte echipă în străinătate.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
gymd
gymd  •  11 Ianuarie 2013, 22:10

Maine il i-a nea CORNEL TALNAR in cantonament pe SCARLATACHE si semneaza un contract pe 2 ani ca la noi nu putem aduce transferuri adevarate, trebuie numai jucatori liberi de contract sau repatrieri :)))))))))))

gymd
gymd  •  11 Ianuarie 2013, 22:09

l0gan1: stai linistit parca maine vedem SCARLATACHE si MOTI la pachet impreuna la DINAMO, ca moda repatrielilor la DINAMO este mereu pe primu plan :)))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează