FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ACS POLI TIMIȘOARA 2-1

Eroul lui Dinamo nemulțumit de evoluția echipei sale cu Timișoara: "N-am mai jucat cum am făcut-o cu Astra"

Foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)
Foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2016 23:00

Dorin Rotariu, marcatorul unei duble în victoria lui Dinamo în fața lui ACS Poli Timișoara, 2-1, s-a arătat dezamăgit de jocul prestat de echipa sa.

"Mă bucur că am câștigat. A fost un meci greu. În repriza a doua ne-am relaxat și am dat prioritate adversarului. Până la sfârșit am mai echilibrat jocul. Important e că am luat cele 3 puncte, chiar dacă jocul nostru n-a fost la fel de bun ca cel practicat în cel cu Astra.

Dacă evoluam cum am făcut-o la Giurgiu meciul devenea mai simplu. Important e că au venit și cei 3000 de suporteri. Sperăm ca la următorul meci de acasă să vină mai mulți", a spus Rotariu la Dolcesport.

"Mă bucur că am câștigat cele trei puncte. Mă așteptam să nu fie un meci ușor. A fost un meci destul de dificil. Sperăm să continuăm din victorie în victorie" Ionuț Șerban

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
1636051316609667
Tatar Domnica  •  31 Iulie 2016, 10:13

În primul rand ca tu nu ești. ..fotbalist ci un amarat îmbrăcat în echipament...nelegal!În al doilea rand faptul ca te-ai bucurat cu NESIMȚIRE marcând împotriva Timișoarei înseamnă ca educația și bunul simt lipsesc din bagajul tău de...rahat!

tatutzu
tatutzu  •  31 Iulie 2016, 10:10
Postat de unico_biancorossi pe 31 Iulie 2016, 00:23

serban da declaratii de meci ? serban ? este un fotbalist limitat, se pierde vremea de pomana cu el, filip si nedelcearu. petre ala, chiar nu vede nimeni ce fizic ridicol are ? apreciez dragostea lui fata de Dinamo si fata de futbol, dar nu va fi vreun futbolist remarcabil. cat mai sta tarcoveanu pe bara ? cand vine nistor ? cand vine atacantul 2 ? de ce a plecat anton, creierul si liderul echipei ? nu va este rusine sa lasati conducatorul de joc si capitanul echipei sa plece imprumutat, nici macar vandut, si doar pe 200 de mii de euro ? este jenant domnilor, este absolut jenant pentru cine declara ca doreste un titlu, sa isi lase capitanul sa plece ! felicitari pentru victoria chinuita, dar nemuncita suficient, remarci acide si critici pentru intrebarile de mai sus.

Ba pardon! Palici este conducătorul de joc!

satyricon
satyricon  •  31 Iulie 2016, 03:02

Pai jocul "bun" din meciul cu Astra se datoreaza faptului ca Astra si-a platit datoria catre voi din campionatul trecut.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează