FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GAZ METAN 0-1

Eşecul cu Gaz Metan declanşează un megascandal la Steaua » Becali anunţă Apocalipsa!

Articol de - Publicat luni, 15 noiembrie 2010 00:00

Becali a anunţat aseară că va renunţa la Lăcătuş, la jumătate din lotul de jucători, dar şi la o parte din conducerea clubului.

0-1 cu Gaz Metan Mediaş a anulat o săptămînă bună pentru Steaua, iar la finalul partidei de aseară, Gigi Becali a răbufnit împotriva tuturor celor din club. Primul pe care l-a luat în vizor şi l-a ameninţat în mod direct cu demiterea a fost chiar Lăcătuş.

"De Lăcătuş ne despărţim la iarnă"
"Vinovat e antrenorul, el trebuie să motiveze echipa. Ai două loturi, nu poţi spune că echipa e obosită cînd ai la dispoziţie 30 de jucători. Am avut o înţelegere cu Lăcătuş că discutăm la finalul campionatului, dacă luăm titlul. Acum, că nu mai sînt şanse, vom vorbi la finalul turului. Vom discuta, să vedem dacă mergem pînă la final. Dacă nu vom fi la maximum 6 puncte de primul loc la finalul lui 2010, ne despărţim fiindcă vorba a fost aşa: titlul şi Liga Campionilor", a spus Gigi.

Pustai? Sabău? Olăroiu?
Becali a vorbit şi despre ce strategie de viitor are pentru postul de antrenor. "Păi, îi dai milioane de euro unui antrenor ca să te bată Pustai? Păi, mai bine îl iau pe Pustai, nu? Sau îl luăm pe Sabău, de fapt p-ăla nu, că are religia aia. Poate fi numărul 1 în tagma antrenorilor şi tot nu iau un tehnician din rîndul sectanţilor". Întrebat la GSP TV şi de varianta Olăroiu, Becali n-a dorit să comenteze: "Nu vreau să răspund pentru că ar fi lipsă de respect faţă de Lăcătuş".

Pleacă jumătate de lot, vine altă jumătate
În vizorul lui Becali au intrat apoi jucătorii. "Cînd eşti fotbalist, intri, joci, ai 2-0 şi gata! Cînd eşti panaramă, eşti panaramă, stai pe teren, dai două pase greşite şi te bate Mediaşul. Asta e echipă ce avem noi acum? La iarnă o să vedeţi ce n-aţi văzut niciodată în fotbalul românesc din punctul de vedere al investiţiilor. Voi face o nouă selecţie de la echipele din Liga 1, voi aduce cei mai buni jucători şi voi da afară jumătate de lot, începînd cu Abrudan, cu Onofraş", a declarat Becali.

"Fac curăţenie şi la conducere"
Becali a atacat dur şi într-o altă parte: "Fac curăţenie generală la iarnă, începînd de la antrenor şi jucători pînă la conducere". Duckadam, Narcis Răducan şi Argăseală sînt toţi în pericol.

"De ce nu-l dau afară pe Lăcătuş acum? Ar însemna lipsă de respect, aşteptăm finalul anului"
Gigi Becali

"Am văzut eu din tribună că Ricardo e mort şi Lăcătuş n-a văzut? Păi, trebuia să-şi dea seama că nu e pregătit şi să-l trimită la echipa a doua că de-asta e antrenorul Stelei!"
Gigi Becali

"Bogdan Stancu ăsta a ajuns şi el mare vedetă, el a pierdut meciul cu Mediaşul, a dat o pasă la fiţe în spate, a ieşit cornerul Mediaşului şi apoi golul. El se crede deja la Real Madrid"
Gigi Becali

"Jucătorii pe care o să-i dau afară nici la Mediaş n-o să fie primiţi, că cei de la Gaz vor jucători cu mentalitate de învingători, nu din ăştia care pierd meci de meci"
Gigi Becali

"Nu ştiu dacă aţi văzut medicul în timpul meciului. Asta spune multe despre concepţia noastră despre joc. Am învins Steaua la fotbal, fără să păcălim, să tragem de timp şi să facem antijoc"
Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan

"Am avut o şansă incredibilă de a ne apropia de lider şi am ratat-o. Se simte oboseala fiindcă ritmul este extraordinar, 3 meciuri în şase zile. Sîntem toţi supăraţi, dar nu spunem adio titlului"
Novak Martinovici, fundaş Steaua

"A fost o victorie meritată, iar apărarea a funcţionat perfect pentru a nu da şansă Stelei în atac. Trebuie să rămînem concentraţi şi să muncim în continuare. Ne pare rău pentru jucătorii Stelei că nu-şi vor mai lua banii"
Eric de Oliveira, Gaz Metan

38 de transferuri a făcut Steaua doar în acest sezon, aici fiind incluşi jucătorii daţi afară din lotul care a terminat campionatul trecut, cei care au venit cu Piţurcă, cei care au plecat în mandatul lui Ilie Dumitrescu, plus lotul "Urziceni"

4 antrenori principali a avut Steaua în acest sezon, record absolut în istoria clubului: Piţurcă, Ilie Dumitrescu, Edi Iordănescu, Lăcătuş

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (81)
felipes22
felipes22  •  16 Noiembrie 2010, 17:34

Mai bine club sarac si cu onoare si demnitate decat o Rusine nationala si internationala cu scandalabagiul si goienarul asta care a distrus Steaua, antrenori, jucatori etc....mie scarba, mie sila, si ma doare poate prea mult... RUSINE

felipes22
felipes22  •  16 Noiembrie 2010, 17:34

Bercece Dute baaa, lasaneeee...Daca Lacatus es de vina atunci cum se face ca sa depasit recordul de antrenori la Steaua in anii de cand este beeeecaloiu la Steaua?? nu va e rusine sa va luati de Lacatus??? ce vina are el, ce vina a avut Piti, Bergodi, Dorinel, etc etc etc?????? De ce nu vine Petrescu sau Oli din nou??? sunteti niste ratati cu toti. RUSINE SA VA FIE IMPREUNA CU GOIENARUL CA de cand este la Steaua nu imi e rusine sa ma mai uit la vreun meci sau sa spun ca sunt stelist.

matachi.iulian
matachi.iulian  •  16 Noiembrie 2010, 12:53

Mutarea cea mai proasta a lui Becali, a fost aducerea celor 7-8 jucatori de la Unirea Urziceni. Acesti jucatori nu sunt compatibili cu restul echipei care a fost construit dupa filozofia de joc a lui Piturca. Stelei, mai bine spus lui Gigi Becali ii lipseste un consilier, care se pricepe intr-adevar la tot ce inseamna FOTBAL. Mai sunt multe de spus, dar cei care se ocupa de site te limiteaza la doar 500 de caractere. Pe data viitoare!

Vezi toate comentariile (81)
Comentează
Close