FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Eternul pacient » Issa Ba s-a accidentat din nou

Articol de - Publicat joi, 22 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 21 noiembrie 2012 22:15

Issa Ba a suferit o nouă accidentare la piciorul drept, acelaşi din cauza căruia a stat două luni pe tuşă în acest sezon


Dinamo şi-a cumpărat în această vară doi jucători care au mai multe apariţii la clinicile medicale decît pe teren, în tricoul alb-roşu. Edgar Alvarez şi Issa Ba sînt pacienţii eterni ai "cîinilor", primul fiind indisponibil de la partida cu Steaua, cînd a rezistat pe teren numai 14 minute!

Issa funcţionează pe principiul "Un meci da, unul ba!". Utilizat 31 de minute la Constanţa, cu Viitorul, senegalezul de 31 de ani a marcat golul ce le-a adus un punct roş-albilor. Dorinel Munteanu a fost mulţumit de randamentul mijlocaşului şi avea de gînd să-l titularizeze mîine, contra Oţelului, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la DigiSport 1. Ba s-a accidentat ieri la antrenament, la piciorul drept, acelaşi care l-a ţinut departe de gazon două luni în acest sezon. El a avut probleme la menisc şi la ligamente în urmă cu două luni, însă a ignorat sfatul doctorilor de a suferi o intervenţie chirurgicală, preferînd să fie tratat de vraci în ţara sa natală.

Dacă i-a fost afectat iar meniscul sau ligamentele, Issa ar putea deveni indisponibil pentru tot sezonul, iar din iarnă s-ar putea renunţa la el. Şi un al treilea dinamovist acuză probleme medicale. E vorba de Strătilă, care, deşi începuse antrenamentele normale, s-a plîns de dureri musculare şi are şanse minime să fie apt pentru partida cu Oţelul.


5.000 de euro este salariul lunar al lui Ba, sumă pe care o încasează doar dacă joacă mai mult de jumătate din meciurile echipei

Bonetti, suspendat şi amendat
Ieri, Comisia de Disciplină a LPF a decis ca Dario Bonetti să fie suspendat 4 etape, pe care le va ispăşi dacă va reveni în Liga 1, şi să fie sancţionat financiar cu 7.000 de lei, în urma jignirilor pe care i le-a adus lui Dumitru Dragomir. "Dragomir este un găinar!", a spus Bonetti în urmă cu două săptămîni. "Conducătorii lui Dinamo au dat briciul maimuţei să-i bărbierească", a replicat şi şeful Ligii, care însă a scăpat fără să fie sancţionat, deşi Dario a depus plîngere împotriva sa. Bonetti a ameninţat că merge pînă la FIFA în acest caz!

Acuză febră musculară
Exerciţiile impuse de Dorinel Munteanu la echipă au făcut şi victime. Puşi să ridice gantere la antrenament, dar şi să facă exerciţii cu mingile medicinale la începutul săptămînii, jucătorii s-au ales cu febră musculară. "Am făcut un pic de febră, mai mult la mîini pentru că înainte, cu Bonetti, nu prea făceam forţă!", au explicat jucătorii.

Vine Koulibaly!
În sfîrşit, Paul Koulibaly a reuşit să-şi procure permisul de muncă pentru România şi este aşteptat la Bucureşti vineri, exact în ziua în care Dinamo va evolua împotriva Oţelului Galaţi. Burkinabezul trebuia să revină la Bucureşti săptămîna trecută, însă din cauză că nu avea viză de muncă a fost nevoit să rămînă în Africa. Împotriva Oţelului, Dorinel va titulariza cel mai probabil următoarea linie de fundaşi: Rus, Dr. Grigore, Luchin, Pulhac.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
criticul89
criticul89  •  22 Noiembrie 2012, 23:01

c

soprer.f.c.d
soprer.f.c.d  •  22 Noiembrie 2012, 12:01
Postat de valyomanyd pe 22 Noiembrie 2012, 01:39

Bai Apostol, tu esti de coma ! Luni ziceai ca Grigore joaca la inchidere si Scutaru fundas ! Pfffff.....

zici Eduard Apostol si tragi apa! el e suporter de "succesuri" si de palat. Issa Ba se antreneaza normal.cel putin s-a antrenat normal ieri la pranz.oricum,la el e nevoie de operatie oricum.

florinch
florinch  •  22 Noiembrie 2012, 10:34
Postat de valyomanyd pe 22 Noiembrie 2012, 01:39

Bai Apostol, tu esti de coma ! Luni ziceai ca Grigore joaca la inchidere si Scutaru fundas ! Pfffff.....

Lasa-l in pace,nici el nu mai stie,cred ce scrie.Dupa articolul "Chix la transferuri",m-am convins ca si el aste jurnalist cum zburda acum Patrascu,G.Paun,Diabate &Co la alte echipe. E varza rau baiatul asta,sau scrie la comanda.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close