FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 1-1

Eugen Neagoe i-a luat peste picior pe rivalii de la CFR: „Doar la aruncările de la margine au fost peste noi” + „Nu acuz, dar jucătorii reveniți de la naționale au avut probleme”

CS Universitatea Craiova și CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în runda secundă a play-off-ului Ligii 1. Eugen Neagoe (55 de ani), antrenorul grupării oltene, crede că formația lui ar fi meritat victoria. +22   FOTO
CS Universitatea Craiova și CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în runda secundă a play-off-ului Ligii 1. Eugen Neagoe (55 de ani), antrenorul grupării oltene, crede că formația lui ar fi meritat victoria.

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 23:44 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 02:37

CS Universitatea Craiova și CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în runda secundă a play-off-ului Ligii 1. Eugen Neagoe (55 de ani), antrenorul grupării oltene, crede că formația lui ar fi meritat victoria. 

Eugen Neagoe, după CS Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-1

„Foarte bine era dacă am fi câștigat. Am controlat în totalitate jocul. Acolo a stat CFR Cluj mai bine decât noi, la aruncările de la margine. Am avut posesie 70%, 15-0 la cornere... să domini așa campioana României înseamnă foarte mult. 

Îmi pare rău că nu am reușit să câștigăm, să îi facem și mai fericiți pe suporterii noștri. Au fost în număr foarte mare, nu cred că i-am dezamăgit. Le mulțumesc! Fotbalul e nedrept. 

Au intervenit și multe probleme, nu vreau să acuz pe nimeni, dar toți jucătorii care au fost plecați la națională au avut probleme medicale. Jucătorii de la loturile naționale, nu mă refer doar la noi, ci și în străinătate, au avut probleme. Și pe Ișfan, și pe Screciu, și pe Baiaram i-am schimbat din cauza unor probleme.

Trebuia să câștigăm ambele jocuri, cel de azi și cel cu FCSB, de la București. Luați statistica de azi. Ei au fost mai buni decât noi doar la aruncările de la margine. Nu vreau să fi arogant, dar meritam să câștigăm.

Întotdeauna sunt supărat când primim gol. Ieri am lucrat la antrenamente fazele fixe defensive. Știam că aruncările de la margine sunt ca un corner pentru ei. Nu am fost atenți și am primit acel gol. A fost și o execuție foarte bună, nu știu de câte ori mai poate reuși Cvek asta. 

Băieții au dat dovadă de caracter și i-am sufocat pe final de meci”, a spus Eugen Neagoe la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și de Prima Sport. 

Cu siguranță, și cu Farul va fi un joc echilibrat, cum au fost toate din play-off. Așa vor fi în continuare. Toate cele 6 echipe sunt foarte valoroase, inclusiv Sepsi. Va fi dificil și pentru FCSB luni, o să vedeți

Elvir Koljic este un fotbalist foarte, foarte valoros. De când e la Craiova a avut evoluții foarte bune. Din păcate a avut acele probleme medicale, ce necazuri a avut cu operațiile. Nu e ușor, dar e un băiat de mare caracter.

- Eugen Neagoe, antrenor CS Universitatea Craiova 

VIDEO. Voleibaliștii olteni au sărbătorit triumful din Cupă, chiar înainte de CS Universitatea - CFR Cluj

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Fotbalistul care a luat 5 titluri cu Steaua face acuzații grave la adresa FRF: „Fiul meu n-a dat șpagă și nu a fost chemat. Naționala șpăgarilor e un subiect închis”

Veste mare pentru echipa din Superliga! Se inaugurează un stadion la care se lucrează de 4 ani

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
ipsilante
ipsilante  •  03 Aprilie 2023, 13:12

Am o varsta si ma uit la fotbal de cand a promovat Stiinta in divizia A, in 1963. In naivitatea mea credeam ca ma pricep putin la fenomen. De cand e antrenor Neagoe, vad meciul Stiintei dar, nu e adevarat ce vad! Trebuie sa astept sa-mi spuna Neagoe, la conferinta de presa, ce am vazut. Asa aflu ca, desi in opinia mea nu am jucat bine, dupa el, echipa a jucat la superlativ. Nu am batut FCSB, nu am batut CFR, "totusi meritam victoria" si "baietii au jucat foarte bine". M-am sautart de prafuri in ochi! Cu CFR, de ex., am luat un gol de toata jena, in timp ce noi, la 15 lovituri de colt, nici o sansa de gol! Ce exersati, d-le Neagoe, la antrenamente? CFR a iesit campioana fructificand fazele fixe! Ieri, ne-au taxat tot din faza fixa. In prima rpriza, baietii au fost fricosi ca niste iepuri. A trebuit sa luam gol ca sa ne dam drumul la joc. PENIBIL! Cu FCSB, la fel! Am facut o repriza buna, am dat gol, dupa care, "la cutie"! A trebuit sa luam gol, ca sa mai incercam ceva. Iar la sfarsit, ne-am bucurat ca nu am luat bataie (Ivan, aseara: bine ca nu am pierdut!) Asta e mentalitate de campioni? Vai de noi! Sunt dezamagit si de joc, si de rezultate. Cu mentalitatea actuala, Stiinta nu are loc nici pe podium, in acest sezon. Ne balacim, an de an, in mediocritate!

zetanu
zetanu  •  03 Aprilie 2023, 10:25
Postat de legio.sud pe 03 Aprilie 2023, 06:12

Zău mă , clujeanule , păi v-au tăvălit ăia 25 de minute cum nu ați mai pățit-o niciodată , a spus adevărul ( că este miștocăreală ) așa trebuie spus despre voi așa-zișii campioni făcuți de sistem , în afară de aruncări lungi de la margine ( burcă ) ca la volei mai puteți ceva , lasă că vă arătăm fotbal la Cluj în retur .

Eh, daca e sa fim mai exacti 25 de minute au fost cam vreo 15. Pana sa dea CFR gol, nu a dominat nimeni pe nimeni. In prima repriza a fost moarte clinica. Nu stiu exact ce meciuri vede Neagoe, e clar ca se uita la altceva, dar marele motiv pentru care CSU a dominat in ultimele 15 minute e lipsa de prospetime si solutii din tabara CFR-ului. Mai avea Bursucea putin si mai baga un portar pe teren. Eu zic sa nu va umflati prea tare, pana si Mutu a dominat si a avut cifre mai bune, cu impiedicatii de la Rapid, la CFR acasa. Si tine cont ca Rapidul joaca meci de meci in 7-8 insi, ca restul sunt in plus. Adevaratul test o sa fie la Viifarul, daca reusiti sa ii dominati pe aia la ei acasa e ceva.

Hcm27
Hcm27  •  03 Aprilie 2023, 09:26

Cu siguranță,Domnule Geană, în pauza ați fost mai buni și ați marcat mai multe goluri.In rest, meciul s-a terminat 1-1.Tipic oltenesc, prostia la ea acasă!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează