FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Eugen Pîrvulescu: "Lazar pleacă de la 0-0 cu Mingote”

Articol de - Publicat miercuri, 05 ianuarie 2011 00:00

Preşedintele executiv al pandurilor Eugen Pîrvulescu încearcă pînă la reunirea echipei, fixată în data de 9 ianuarie, să acopere postul de portar rămas descoperit după plecarea lui Marius Popa la U Cluj. Gorjenii au rămas pentru retur într-un singur portar, Pedro Mingote, aşa că postul de goalkeper este descoperit. Oltenii s-au orientat rapid, şi doresc ca în această iarnă să-l readucă la Tîrgu Jiu pe David Lazar de la Voinţa Sibiu.


"Sîntem în discuţii avansate pentru a-l readuce pe Lazar la Tîrgu Jiu. El este portarul nostru, dar în vară l-am dat sub formă de împrumut la Sibiu pentru a apăra şi a avea meciuri în picioare. Vrem să-l readucem înapoi, Sibiul nu prea vrea să-i dea drumul, dar pînă la urmă e spre binele lui Lazar să vină şi să se bată pentru a juca la Liga 1. Acum, avem nevoie de el, nu va veni la Tîrgu Jiu pentru a fi rezerva lui Mingote. Va pleca de la 0-0 cu Mingote, aşa că cine va fi portarul mai în formă va apăra în retur. Oricum, Lazar este unul din portarii care vin tare din spate în fotbalul nostru, nu degeaba este la lotul naţional de tineret", a mai spus Pîrvulescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cornelflore
cornelflore  •  05 Ianuarie 2011, 17:26

DA ,ESTE UN BAIT FOARTE AMBITIOS SI APARA FOARTE BINE ,ESTE UN PORTAR DE NATIONALA . VA AJUNGE LA ECHIPE MARI DACA ESTE SERIOS SI MUNCESTE CA ACUM

Vezi toate comentariile (1)
Comentează