FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Eugen Trică: "Am venit acasă! Nu mă voi lăsa de fotbal pînă nu voi lua un trofeu cu Ştiinţa"

Eugen Trica
Eugen Trica

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2009 00:00

Aşa cum a anunţat ieri, mijlocaşul de 33 de ani s-a deplasat azi la Craiova. El a ajuns în Bănie în cursul acestei dimineţi. Eugen Trică a semnat, în urmă cu cîteva minute, cu Universitatea Craiova, anunţă craiovamaxima.ro.

Ora 15:26 - La aproape 30 de minute de la ştirea anunţată în premieră de craiovamaxima.ro, Universitatea a confirmat oficial informaţia. Trică a semnat pe un an cu Ştiinţa!  Cel mai probabil, Trică va purta tricoul cu numărul 33 sau 76. "Am venit acasă! Nu mă voi lăsa de fotbal pînă nu voi lua un trofeu cu Ştiinţa", a declarat Trică acum cîteva minute.

Ora 15:00 - Eugen şi-a pus semnătura pe contractul cu Ştiinţa. Se pare că durata acordului e pe un an!

Ora 14:40 - Trică a intrat în sediul clubului;

Ora 14:00 - Eugen urmează să se întîlnească în cîteva minute cu Adrian Mititelu pentru a pune la punct ultimele detalii ale trecerii sale la Universitatea şi pentru a semna contractul de joc. Patronul Universităţii îl aşteaptă pe jucător la sediul clubului.

Intră pe craiovamaxima.ro pentru a afla mai multe detalii despre contractul lui Eugen Trică.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (68)
teutzinhos
teutzinhos  •  31 August 2009, 14:42
Postat de pe 27 August 2009, 02:11

adica vrei sa spui k la 80 de ani tu o sa tot joci fotbal in continuarE? fiind jucator al echipei U. Craiova... numa sa te tina picioarele :D

ce optimist esti:)) esti sigur ca in 2056 craiova o sa aiba vreun trofeu? eu ma indoiesc

 •  27 August 2009, 02:11

adica vrei sa spui k la 80 de ani tu o sa tot joci fotbal in continuarE? fiind jucator al echipei U. Craiova... numa sa te tina picioarele :D

 •  26 August 2009, 23:55

secretul,Eugene,e sa treci la "old boys"inaintea altor colegi de generatie.si or sa vina si trofeele,pt ca ai fi o tanara speranta printre mosi!si cu parul des.o minune de fotbalist,ce mai!

Vezi toate comentariile (68)
Comentează