FOTBAL  »  Superliga  »  TRICĂ SE DESPARTE DE CFR!

Eugen Trică: "E gata cu CFR. Aştept oferte!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 august 2009 00:00

Eugen Trică spune că a ajuns la un acord cu oficialii lui CFR Cluj pentru rezilierea contractului cu gruparea feroviară şi mărturiseşte că este dispus la negocieri cu echipe interesate de serviciile chiar dacă acestea sînt din Liga I.

"Am fost o voce la CFR Cluj, n-o să mai fiu. E gata, nu e nici o problemă între mine şi club, rămînem prieteni. Nu rezilierea e o problemă, oamenii de la Cluj sînt înţelegători. Nu tratez cu nici o echipă, dar sînt deschis la negocieri.

Motivele despărţirii mele de CFR vor rămîne între mine şi club, noi ne spălăm rufele în familie. Aştept propuneri, să vedem ce se va întîmpla în continuare pentru că intenţionez să mai joc cel puţin un an. Mai mult, nu vreau să comentez", a spus Trică pentru gsp.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (70)
 •  23 August 2009, 01:18

INTREBARE: DACA E NEPREGATIT, INSEAMNA CA NU POATE FI INTRODUS PE TEREN, MAI ALES IN MECIURILE CU ECHIPELE DE TOP DIN ROMANIA. ATUNCI CE A CAUTAT PE BANCA IN MECIUL PE CARE CFR L-A JUCAT PE GHENCEA CU STEAUA ? A FOST INSCRIS, CUMVA, PE FOAIA DE ARBITRAJ NUMAI CA SA POATA FACE CIRCUL CARACTERISTIC SI SA PROVOACE PUBLICUL ? ASTA INSEAMNA PREMEDITARE SI SE PEDEPSESTE EXTREM DE DRASTIC. NU SE SESIZEAZA NIMENI DE MANOPERA ASTA ? CLUBUL STEAUA DE CE DOARME ?! DESTEPTAREA, ARGASEALA !!

tb66
tb66  •  23 August 2009, 00:50

Hai la Steaua... NOT ! :D

 •  23 August 2009, 00:04

Du-te si lasa-ne. Scuteste-ne de vorbele tale de duh si de gesturile tale teatrale. Nu o sa te regrete nimeni. Ai mancat o paine alba la Steaua si apoi nu stii decat sa injuri. Adio !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (70)
Comentează