FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - UNIREA 1-4

Eugen Trică: "Vreau să mai joc 5 minute contra CFR-ului"

Eugen Trica, Trica, Craiova
Eugen Trica, Trica, Craiova

Articol de - Publicat marti, 27 aprilie 2010 00:00

Eugen Trică (33 de ani) a acordat primul interviu în noua sa calitate de manager-fotbalist al Ştiinţei
Vezi video cu intenţia lui Dumitru Dragomir legată de Craiova! (video)

- Eugen, gata, ai şi dat şortul pe costum?
- Asta e, joc de 17-18 ani, ţi se ia la un moment dat, mai ales după ce anterior ai cîştigat campionate, cupe, supercupe... Oricum, băieţii au acum mai multă nevoie de mine în costum, decît în tricoul de joc. Aş fi vrut să fi fost altfel, dar nu se mai poate.

- Poţi fi mai explicit?
- În fotbalul de azi trebuie să faci ambele faze, or eu nu mai pot! Jucătorii care în acest moment fac diferenţa sînt cei de viteză, l-aţi văzut pe Semedo cu noi, nu?! Las şi eu locul celor mai tineri.

- Cu băieţii te mai antrenezi?
- Mai fac aşa, o mişcare, să nu mă îngraş, dar voi însoţi peste tot echipa.

- Ce atribuţii ai?
- Sînt noul manager al Universităţii, am intrat deja în pîine. Mai multe veţi afla din viitorul campionat.

- Cînd îţi faci retragerea?
- Eu decid cînd mai joc. Mă gîndeam că poate să mai intru cu Oţelul, în ultima etapă. Dorinţa mea e însă alta. Dacă iese bine cu Internaţional şi cu Ceahlăul şi luăm 6 puncte, vreau să intru măcar 5 minute contra lui CFR. Sper să mă ajute echipa.

- Despre eşecul cu Urziceniul ce-ar mai fi de spus?
- Toată lumea ştie că am evoluat împotriva unei echipe grele de tot. Noi nu sîntem supăraţi, ei au altă treabă, se bat la locul doi. Noi o avem pe-a noastră, trebuie să ne batem cu Internaţional şi cu Ceahlăul. Din sezonul viitor se vor schimba şi la noi lucrurile.

- Suporterii îţi urează ca din noua funcţie în conducere să mai aduci la Craiova 3-4 "Ilievi".
- Vor mai veni cu siguranţă în vară 4-5 jucători de valoare, cu mare experienţă. Vrem mult mai mult de la viitorul sezon. Toată viaţa mea am fost un optimist şi am încredere că Universitatea va fi sus în campionatul următor.

"Păcat că am debutat cu stîngul în noua meserie, dar promit că şi eu, şi echipa vom avea altă faţă în campionatul viitor!"
Eugen Trică, manager U Craiova

52 de goluri a marcat Trică în 279 de meciuri de Liga I

Wotte contrazis de propriii jucători
Antrenorul Mark Wotte a pus eşecul usturător cu Unirea (1-4) şi pe seama atitudinii alb-albaştrilor, care ar fi intrat prea euforici pe teren după ce reuşiseră două victorii consecutive. Fundaşul dreapta Ştefan Bărboianu nu e de acord cu antrenorul său: "Nu am intrat prea euforici pe teren, ba din contră. Păcat că nu ne-am impus, acum eram salvaţi de la retrogradare sută la sută". Fotbalistul e suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene şi va lipsi în meciul cu Internaţional.

>> Wotte: "Nu regret că nu am început din start cu Gîngioveanu şi Costea II. Pe Mihai nu aveam cum să-l titularizez acum, avînd în vedere incidentul de la Vaslui".
>> Indisponibili cu Urziceni din cauza unor accidentări, mijlocaşul Spase Dilevski va fi apt pentru meciul cu Internaţional, în timp ce în privinţa stoperului Valentin Iliev o decizie se va lua vineri, cu 24 de ore înainte de startul partidei de la Severin.
>> "În vară voi întări echipa cu patru fotbalişti cu experienţă, iar la anul trebuie să fim acolo unde ne e locul. Echipa se simte foarte bine la Severin, oraşul Craiova nu a făcut nimic pentru ea", a anunţat Adrian Mititelu.
>> Fanii olteni pe www.craiovamaxima.ro: "Wotte şi jucătorii să vină să-şi ceară scuze în faţa noastră pentru umilinţa la care ne-au supus duminică!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  29 Aprilie 2010, 20:31
Postat de pe 28 Aprilie 2010, 00:55

mult succes eugene bravo craiova(din inima) cu unirea nu am putut mai mult, nu-i nimic crestem noi si cind vom deveni campioni acest meci va fi istorie

succes trica de atmosfera de la severin ce ziceti? nici cind pierde craiova nu e huiduita

 •  28 Aprilie 2010, 01:36

Daca vei intra 5 minute,poate nu dai 2 boabe!:))

 •  28 Aprilie 2010, 00:55

mult succes eugene bravo craiova(din inima) cu unirea nu am putut mai mult, nu-i nimic crestem noi si cind vom deveni campioni acest meci va fi istorie

Vezi toate comentariile (11)
Comentează