FOTBAL  »  Superliga  »  PATRULATER AMICAL

Evenimentul anului 2016: Real Madrid, Liverpool și Galatasaray la un patrulater în România » Echipă surpriză de la noi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 decembrie 2015 20:03

Anul 2016 poate fi unul spectaculos pentru fotbalul românesc. În afara Campionatului European din Franța, România ar mai putea avea parte de un turneu interesant.

Adrian Thiess, omul care a adus-o pe Barcelona pentru a juca meciul amical cu Dinamo și cel care a organizat partidele demonstrative de snooker ale lui O'Sullivan din România, pregătește un patrulater la care vor lua parte puterile fotbalului european.

"Ar fi undeva în iulie-august, vrem să organizăm un patrulater în România. Prima variantă ar fi Galatasaray sau Fenerbahce, în condițiile în care avem o comunitate mare de turci în România și cu fani foarte dedicați care merg după aceste formații. A doua echipă ar fi una din Anglia. Probabil Liverpool. Oamenii mei știu că ei au mulți fani în România. A treia echipă sigur e una spaniolă. Presupun că va fi Real Madrid", a spus Thiess pentru Adevărul Live.

Cea de-a patra echipă nu va fi nici Steaua și nici Dinamo, ci Viitorul lui Gheorghe Hagi: "Pentru a patra echipă. după părerea mea, cea mai frumoasă variantă era Dream Team-ul Ligii 1, dar mi s-a spus că nu va fi posibil. Ni s-a spus că nu o să vrea patronul de acolo. M-am și mirat. De parcă urma ca acești fotbaliști să joace pentru mine și nu în fața unui stadion de 55.000 de locuri cu niște adversari de talie mondială. În aceste condiții, dacă va fi o echipă românească, din punctul meu de vedere, există o singură variantă: Viitorul lui Hagi".

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (15)
the_gunner
the_gunner  •  17 Decembrie 2015, 09:41

In locul lui LFC ar trebui invitata Arsenal . Va fi campioana si,probabil ,se va intari cu ceva jucatori . Un prilej minunat de a-si testa lotul in fata Realului si de a-si crea o baza de suporteri in Romania . Ba chiar ar putea deschide o baza de copii si juniori ca in Elvetia si Austria . Vlad Dragomir este un bun exemplu ca exista talente si in Romania .

1425838917717550
John Milne  •  17 Decembrie 2015, 02:39

Ce sa caute dinamo aka Rusinea Europei acolo sa faca Rmania de ras iar ? Sa stea acasa ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  17 Decembrie 2015, 00:35

Felicitari !! Acei copii minunati ai lui Hagi merita din plin acest regal !!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează