FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - RAPID, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Exclus pentru că e omul lui Vivi » Hamutovski a fost scos din lotul Petrolului

Hamutovski (33 de ani) a venit la Petrolul în iarnă, din postura de fotbalist liber de contract
Hamutovski (33 de ani) a venit la Petrolul în iarnă, din postura de fotbalist liber de contract

Articol de - Publicat sambata, 18 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 17 august 2012 21:48

Hamutovski a fost amendat şi scos din lot după meciul cu CSMS Iaşi, fiind considerat principal vinovat la golurile primite.

Mircea Rednic a avut o criză de nervi imediat după finalul partidei de la Iaşi (2-2), cînd a fost egalat în prelungiri. Tehnicianul a avut şi o ţintă directă, chiar pe portarul Vasili Hamutovski, titularizat în dauna lui Bornescu, şi considerat vinovat la ambele goluri primite. "Ne-ai îngropat, ţi-ai bătut joc de munca întregii echipe! Ai greşit la ambele goluri, nu e posibil aşa ceva!". Goalkeeper-ul a încercat să replice: "A fost o deviere la primul gol, iar la al doilea nu aveam ce face, nu puteam ieşi pe centrare".

"Tupeul" lui Hamutovski a avut consecinţe grave: a fost imediat amendat cu 25% din contract, dar şi exclus din lot pe termen nelimitat! Surse autorizate susţin însă că excluderea portarului se leagă şi de Valeriu Răchită. Fostul manager al Petrolului a fost cel care l-a readus în România, iar Rednic vrea să scape de jucătorii aduşi de Vivi. Singurii fotbalişti rămaşi la Ploieşti din sezonul trecut sînt Mustivar, Boudjemaa, Opriţa şi Hamza.

"M-am uitat la imaginile video de foarte multe ori, nu cred că sînt vinovat. Nu am mai vorbit cu Rednic după meciul cu Iaşi" (Vasili Hamutovski, portar Petrolul)

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
gabrielca
gabrielca  •  18 August 2012, 08:41

Mircea Rednic e cel mai bun antrenor pe care l-a avut Petrolul,cu destule titluri de campion,atat ca jucator cat si ca antrenor cu diferite echipe,asa ca stie el ce face.Cei care il contesta sunt doar "romanasi"din Giulesti si copii ai strazii si securisti,suporterii lui Dinamo,echipe cu care nu a mai vrut sa colaboreze(din cauza actionarilor lor escroci).

flo_ax
flo_ax  •  18 August 2012, 07:53

Daca e adevarata stirea asta, imbecilul de Rednic ar trebui sa le taie 25% din contract si jucatorilor, care in superioritate numerica, nu au fost in stare sa tina de minge in minutele de prelungire

craioveanu11
craioveanu11  •  18 August 2012, 01:51

Omul asta merita respect,pe unde a fost a lasat loc de Buna ziua!si imi place si ca portar.Bafta in continuare meriti asta!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează